Как да се грижите за Lophocereus Schottii Cactus

Lophocereus schottii е кактус , който произхожда от пустините на югозападната част на Съединените щати и Мексико . Тя расте бавно , което прави Lophocereus schottii подходящ съд растение. Този кактус може да нарасне до 21 фута височина и ширина от 5 инча , с множество изправени стъбла, които клон в основата . Lophocereus schottii расте лесно от семена и Основното предизвикателство в отглеждането на това растение е рискът от над поливане it.Things ви е нужно
Garden мистрия
Peat
Sand
Seed тава
Вермикулит <Бразилски> Засаждане пот на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Подгответе хранителната среда на Lophocereus schottii , състоящ се от равни части торф и пясък. Напълнете една тава семена с тази смес и се добавя вода , за да го влажна.

2

семена Sow Lophocereus schottii в горната част на почвата в тавата за семена и ги покриват с много тънък слой от вермикулит . Поставете тавата на слънчево място, като южен прозорец, за да се гарантира, че семената получават светлината те трябва да покълнат . Поддържане на тавата за семена при температура между 68 и 77 градуса F.


3

Водни почвата в тавата за семе, за да я държи влажна, но не мокра . Lophocereus schottii семена се нуждаят от 1-6 месеца, за да покълнат .

4

Преместете Lophocereus schottii на постоянно си местоположение , когато тя достига височина от около 6 инча, обикновено засаждане пот съдържащ песъчлива почва . Plant Lophocereus schottii извън само в Министерството на земеделието издръжливост зони 9 и 10 в САЩ. Това растение е само Харди в области , където температурата никога не падне под 25 градуса по Фаренхайт.

5

Water Lophocereus schottii с един сантиметър от вода след това е в постоянно местоположение за няколко дни . Осигуряване на това растение с един инч от вода , само когато почвата е напълно суха . Lophocereus schottii може да понесе голяма суша , след като тя расте по- голям брой стъбла.

Как да се промени една Печки Top Model GE JSP46WD2WW

The GE JSP46WD2WW е електрическа печка гама с керамично стъкло котлон . Керамичното печка върха е чист и лъскав , но ако не сте внимателни , горната печка може да стане напукани . Ако случаят е такъв

Περισσότερα >
Живопис Идеи за американското знаме Bench

Живопис една пейка да изглежда като американското знаме изглежда сравнително лесно : Просто да получите някои червено , бяло и синьо боя , добавя 50 звезди на син квадрат , след това боя на 13 ивици с

Περισσότερα >