Как да клонирате Отглеждане Totem Cactus

кактус тотема ( . Lophocereus schotti е monstrose ) е по-правилно , наречен тотем кактус на . Това е колонен кактус с нередовни натъртвания по протежение на страните , които приличат на лица. Формациите са характерни за кактуси , които не формират ребра , но са повдигнати отоци по протежение на стъблото , вместо . Формулярът за monstrose на кактуса е вегетативно размножаване , който не цвете или форма семена. Трябва да се размножава вегетативно , която произвежда клонинг или точно копие на растението майка . Клонирането на кактуси е сравнително лесно и вегетативно размножаване се извършва често в природата, без човешките intervention.Things ви е нужно
Sharp нож
Алкохол
Sand
Small пот
зъби в
Покажи повече инструкции

1

Премахнете всички компенсации . Това са нови стъбла от основата на растението . Само формата monstrose на този кактус произвежда тези . Използвайте остър нож се избърсва с алкохол, за да ги намали от основата. Finesse не е необходимо, но се уверете, чисто рязане .

2

Обърнете рязане , ако не са налични компенсации . Премахване на участък от 2 до 6 сантиметра от върха на растението . Разрезът бързо оздравява . Поставете секцията, която отстранява върху плоска повърхност, на закрито , за да изсъхне и мазол . Това обикновено отнема две седмици , но добави една седмица при висока влажност .


3

Напълнете една саксия с пясък. Поставете отрязания край на рязането или компенсира в пясъка , докато мазол е потопен в средата. Да не се засадят повече от 1 /2 инча под пясъка.

4

спасяване на кактус с клечки за зъби и поставете саксията на слънчево място , където температурите са най-малко 65 градуса по Фаренхайт. Пристрастията се осъществява по-бързо в по-топлите температури.

5

Water кактуса след една седмица е отишло от . Нанесете само един бавен ръми на вода, която овлажнява първите два инча на пясък леко .

Какви са опасностите от използването на Non Микровълнови -Safe Ястия в микровълновата

? Много проблеми могат да възникнат при използване на не- микровълнова - безопасна ястия в микровълновата, вариращи от храна не загряване и да започне пожар къща . Поради това, вие ще искате да провер

Περισσότερα >
Как да се изгради един Milk Crate Bed Frame

Когато търсите за един гениален начин да се създаде уникален легло рамка , защо търсите само от витрина на витрина ? Можете да намерите това , което наистина трябва зад магазина . Запитване ако можете

Περισσότερα >