Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане Cactus >> Content

My Cactus е в легнало положение След Freeze

кактуси са пустинни сукуленти и растат в голямо разнообразие от размери , форми и местообитания. Тези растения се нуждаят от ярки , горещи лета и бързо източване на почвата , и те демонстрират набор от студени допуски. Замразяване време може да увреди и дори убие някои кактуси , карайки някои да се свали . Студоустойчивост

Някои кактуси са толерантни на студеното време , замръзва и дори сняг, докато други не понасят студ изобщо. Agave , ocotillo , юка и други пустиня и тропически кактуси поддават нараняване при ниски температури . Според Университета на Аризона кооперативна разширение , на showier сортове кактусови идват от измръзване зони, свободни и не понасят температури под 40 градуса по Фаренхайт.


Freeze Damage

кактуси опит щети замразяване , когато температурите паднат под 30 градуса F и остават там в продължение на няколко часа . Студеният въздух почернява на откритите участъци от кактус и може да повреди цялата инсталация в екстремни ситуации. Дълги замръзва предизвика пожълтяване , почерняване и смъртта на колонен кактуси. Продажба и Наем на лечения

A кактуси с наранявания на повърхността , могат да загубят повредената му плът , но поникват наново през пролетта. Дългосрочни замръзва , въпреки , убиват чувствителни кактуси. Преместете саксийни кактуси в къщата за защита и покриване на открит кактуси с одеяла или на листа , когато температурите паднат. Сложете светлини под чаршафите и ги включете през нощта за допълнителна топлина и защита.


Care

Дръжте всички кактуси здрави и издръжливи с правилната грижа . Дръжте ги в пълен слънце и в сайтове и почви с бърз , ефективен дренаж. Shade и локви вода повреди кактус толкова бързо, колкото минусови температури правят. Вода на кактус пестеливо всяка седмица. Го оплоди с балансиран тор през пролетта и началото на лятото само ; Университета на Аризона Кооперативна Разширение бележки , които попадат храненията да доведе до края на растежа и по-нататъшно шанс на замразяване на щети през зимата.


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-cactus/1019022157.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.