Най-добрият начин да порасна Първи Beans

Първи зърна са с висока доходност зеленчуци с много приложения в кухнята . Прясно качват боб може да се появите в супи и странични ястия , или да бъдат консервирани чрез консервиране или ецване . Най- познатите Първи зърната могат да бъдат зелени зърна и мазен фасул , но има десетки полюсни сортове боб . Първи боб може да расте във всякакъв вид на градината и изискват пергола или поле за да им помогне да останат в изправено положение . Как да се постигне най-голям добив , може да варира в зависимост от региона , но най-добрият начин да растат полюс боб е да им се даде по пергола да climb.Things ви е нужно
6 -футови бамбукови пръти
Канап

Показване повече инструкции

1

растителни зърна след заплахата от измръзване е преминал , обикновено от средата на пролетта в северната Съединените щати. Температура на почвата трябва да е поне 65 градуса F.

2

Създаване на широки редове 30 до 36 инча един от друг на слънчево място с плодородна , добре организирана почвата.


3

Construct полюсни решетки от дървени дюбели . Подредете четири бамбукови пръти около 6 инча един от друг , така че те обхващат над реда за създаване на квадрат. Поставете всеки полюс в земята около 8 инча.

4

Push горните краища на полюсите заедно , за да направите формата на типи или пирамида. Вържете върховете на стълбове заедно с амбалажна канап около върха .

5

Растителни отделните семена Под всяка една пергола около 4 до 6 инча един от друг на дълбочина от един инч. Множество растения могат да споделят решетки , така че растенията три или четири семена , като разстоянието между тях и пергола база размер позволява . Вода семената старателно. Разсад ще се появят в шест до 10 дни.
Видео 6

обикалят решетки със слой на компост или тор за наторяване на почвата .

7

вода до дълбочина от 18 инча , когато най-добрите два инча на почвата е суха . Измерете дълбочината поливане с мерителна пръчка поставена в почвата в близост до растенията.

8

Тънки растения до 2 или 3 инча един от друг , когато растенията имат своя втори набор от истински листа .

9

Влак пипала растения , за да вземете на полюсите , като леко опаковане пипала около основата на стълба . Тъй като боб растат те ще продължат да се възползва от полюс и растат нагоре до височина от около 5 метра.

10

жътва боб , когато шушулките са дълги 4 до 5 инча и твърди на пипане . Няколко сортове фасул са готови за прибиране на реколтата в около 60 дни. Harvest често, за да се насърчи производството на растения .

Как да премахнете Sinkmaster заключващия пръстен

Sinkmaster разпореждания за боклук са част от отпадъците King продуктова линия Anaheim Manufacturing Company е . Sinkmaster единици обезвреждане свързват с мивка басейни цедки или с три - болт фланец

Περισσότερα >
Как да се изгради един Cradle

Как да се изгради един Cradle . A дървена бебе люлка е идеалното място за една е новородено бебе да спи през първите няколко месеца след раждането си . Човек може да се постави на люлката в нечия стая

Περισσότερα >