Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане Beans >> Content

Как да се изгради един Bean Teepee

Създаване на магическия свят на измислица в ъгъла на зеленчуковата градина , когато се изгради типи покрита с боб лозя. Най-удобния размер за една или две малки деца да се качват и излиза по време на игра , структура на листа , покрита е с практическа насоченост , също. Тя осигурява подкрепа за бегач бобови растения , тъй като те се катерят, разцвет и добив на реколта от питателни , тъмнозелени зеленчуци. За интригуващ лятото дейност , включва децата в засаждане и отглеждане на много своя боб типи . Нещата ще трябва
Shovel
Ролетка
8 бамбукови пръти , 8 -крак всеки
Garden канап
Първи бобови семена
Straw MarketBook.bg: Покажи повече инструкции < Бразилски>
1

Мярка 4 - дълги крака площад в слънчев част от вашата градина. Губим мръсотията около 6 инча дълбоки с лопатата . Премахнете плевели, скали и отломки от района.

2

Lay страна на бамбукови пръти до рамо . Вържете полюсите заедно , от 8 до 10 сантиметра от единия край , от амбалажна градина канап около четири или пет пъти, след връзване на възел .


3

Stand вързопа на полюсите изправена в центъра на изкопа - до площада на парково пространство . Внимателно разпространява развързани краища на полюсите навън , към краищата на обработваемите площи , за да се образува кръг.

4

Разширяване на разстоянието между два от полюсите до 2 крака, за да се създаде една врата за на типи . Настройте останалите полюсите , така че те са разположени на еднакво разстояние един от друг . Натиснете бамбук полюс завършва 6инча в земята.

5

Plant пълзящ боб разсад растения в основата на всеки полюс . Напоявайте боб рутинно и дръпнете всички плевели , които се появяват . Когато бобовите растения са изкачили на крак полюсите, разпространи 4-инчов слой от слама около района, за да задържат влагата в почвата , потискат плевели , както и осигуряване на удобно етаж вътре в типи за игра .

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-beans/1019021630.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.