Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане Annuals >> Content

Зелени едногодишни растения

Зелени едногодишни растения добавят неочакван цвят към градината . Зелени цветя са необичайни , но не толкова необичайно , колкото може да мисли. Годишни растения са тези, които са започнали от семена в началото на пролетта , расте , цвете, набор семена , след това да умре в края на периода на вегетация . Възможно е да се спаси семена от много от тези растения да се сеят през следващата година , а някои дори може самостоятелно семена в градината. Циния Green Envy MarketBook.bg: An неотворена зелен циния

варта зелени цветя на Циния Green Envy са истинско открояват в градината , особено когато се отглеждат с червени или оранжеви на цвят цветя. Височина на растението варира от 30 до 36 инча което го прави идеален за гърба на границата на цвете. Циния Green Envy също прави голям рязан цвят и добавя неочакван цвят на цветен режим . Изберете място в пълно слънце , с добре дренирана почва , вода и след това се оплоди на регулярна основа, за да се постигнат оптимални цъфтеж , според Университета на Илинойс Extension .


Aster Hulk

Green Астер

Този годишен Астер достига височина от 18 до 30 инча. Голямо разнообразие от полезни насекоми , включително пчели и пеперуди, са привлечени към звездички нектар произвеждат, според Washington State University Clark County Extension . За разлика от многогодишни сортове Астер , които цъфтят главно в края на сезона , Aster Hulk цъфти през цялото лято . Завод в пълно слънце , в добре дренирана почва, която е с високо съдържание на органична материя , и нерешителен човек , или отстраняване на избледнели цветя , за да се насърчи растението, за да се запази цъфтят . Притискане на растенията зеленина обратно в началото на вегетационния период ще насърчи този завод да храст , което ще доведе до по-кратки растения, които произвеждат повече цъфтеж.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1019101670.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.