Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане Annuals >> Content

Дали Sunlight повлияе на начина, теменуги Растат

? Теменуги са пъстри постелки растения. Главно се използват като едногодишни , те могат да бъдат засадени в земята или в контейнери. Теменуги се предлагат в богата гама от цветове и размери и ще продължават да цъфтят толкова дълго, колкото изразходваните цветята са отстранени . Както всички цъфтящи растения , теменуги се нуждаят от определено количество слънчева светлина , за да растат и да преуспяват . Климат и Sunlight

Sunlight помага теменужки цъфтят добре, но твърде много слънце ще ги накара да искаш . Поради тази причина , теменуги виреят най-добре в по-хладен климат . Теменуги насладят климатите в Министерството на земеделието на растителна издръжливост зони на САЩ от 4 до 6 .


Intensity на Sunlight

Summer слънчевата светлина е твърде силна в много области за теменуги . В тези области , цветята растат най-добре през пролетта и есента, но през лятото те умират . Теменуги виреят и цъфтят , когато дневните температури са точно около 60 градуса по Фаренхайт. Това означава, че ако вашата лятна има високи температури , вие сте по-добре, отдаване под наем вашите теменуги умират ( или да ги изтеглят ) и засаждане на нови такива през есента, когато температурите се разхладят .

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1019101538.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.