Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане Annuals >> Content

Impatiens Walleriana Кълняемостта

Impatiens walleriana е ежегодна цвете от африканските тропически гори . В Съединените щати , можете да го намерите отглежда на закрито, както на открито, саксийни растения или в цветната леха . Impatiens развива като 2 ½ -метровата могила на розово, бяло , лилаво , оранжево и червени цветя в зависимост от сорта. Те цъфтят от началото на лятото до началото на есента . Въпреки Impatiens семена изискват някои от специално внимание, все ги да покълнат е прост процес . Тях на закрито 10 до 12 седмици Започнете преди последните freeze.Things ви е нужно
Planter с дренажни отвори
почва
Clear пластмасов филм
Shallow тава
Размножаване мат , както е необходимо

Показване повече инструкции

1

Попълнете плантатор с почва в рамките на ½ сантиметър от ръба му . Изберете саксия , която има дренажни отвори . Хидратиран почвата , докато излишната вода изтича от дренажните отвори и повърхността е равномерно влажна.

2

Impatiens семена Посейте на повърхността на почвата . Дръжте ги изложени, тъй като те изискват светлина, за да покълнат . Покрийте саксията с парче прозрачен пластмасов филм, за да се запази околната среда топъл и влажен .


3

Поставете плантатор в плитка тава с вода в продължение на почва да абсорбира влагата през дренажа дупки. Промийте семената по този начин , докато не покълнат , за да се избегне изпадането на тях . Напоява почвата , когато повърхността започва да изсъхне.

4

Преместете плантатор до област , която остава при 70 до 75 градуса по Фаренхайт , необходим диапазон импатиенс " за кълняемост. Поставете саксията на електрически размножаване мат за затопляне на почвата , ако е необходимо . Кълняемостта се среща в две до три седмици .


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1019101517.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.