Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане Annuals >> Content

Трябва ли да режеш Моите Pumpkins

? Много, ако не и повечето градинари никога не дават една мисъл за резитба си тиква лозя , оставяйки тези вегетативни пъпни върви свободно да пълзя , където те ще. Тиквени лозя произвеждат тикви дори ако го направите малко повече от растенията и ги напоява . Земеделските производители , които се опитват за успех с гигантски тикви да режеш отстъпка на всички нежеланото плодове и някои нежелани лоза на пряка енергия завод в само една посока . Hard резитба , разбира се, би ограничило драстично зеленина достатъчно, за да се ограничи фотосинтезата - не е добра идея . Повечето производители на тиква може да се подобри здравето на растенията и произвеждат по-впечатляващи тикви чрез приемане на някои лозови управленски практики. Отглеждане на тикви

Pumpkins са членове на семейството на тиквените растения , заедно с тиква , дини , пъпеш , краставици и летни скуош - слънце -нежен лози , които могат да заемат място. Работете добре изгнила тор в добра градинска почва преди засаждане . Въпреки трудните обвивки на зрели тикви , растения са много нежни , не могат да толерират студена . Растителни тикви в пълен слънце в края на краищата опасността от измръзване е минало през пролетта и почвата е напълно загрят . Промийте през сухите периоди и мулч за запазване на влагата в почвата и предотвратяване на плевели. Избягвайте използването на пестициди и хербициди , които могат да навредят на пчелите , защото вашите лозя трябва пчели за добро опрашване.


Управление Runners и странични издънки

Вторични лозя , известни като пътеки , растат вън от главния лозата по дължината му - нещо, което да насърчи - макар и искате да насочите или " влак " растеж бегач от главния лозата и плодове . Режат разстояние всякакви третични лозя , или потомци на пътеки, които насочват енергията на растенията към растеж плодове.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1019101292.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.