Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане Annuals >> Content

Как да запазим Невен Alive на брега

Техните надеждни , цветни цъфти и безгрижен характер правят невени предпочитан годишен от много градинари . Но ако живеете заедно крайбрежната зона , озеленяване с тези растения може да бъде предизвикателство . Salt спрей може да повреди растения, които не са сол - толерантни - като невени . Забавен растеж , изгаряне на листата и неспособността да се пъпка са няколко примера за това, излагането на соли може да направите, за да невени . За щастие, можете да се насладите на разцвет невен легло дори в крайбрежната зона, ако ви предпази цветя с физически бариери сол спрей или да ги предостави допълнителни care.Things ви е нужно
Salt - толерантни растения
Trellis
градински маркуч в
Покажи повече инструкции
е. 1

растителни невени от към сушата на вашия дом , навес или друга структура . Това ще им помогне да се предпази от пръските сол .

2

порасна редица от храсти или дървета, като преграда срещу вятъра , за да се запази сол спрей от достигането на области, където невен растат . Растителни сол-толерантни растения, като например американските Hollies , олеандър , роза на Шарън или общи хвойни . Порасна невени от към сушата на тази преграда срещу вятъра .


3

Инсталирайте пергола да блокира спрей сол , насочвайки я нагоре и през вашата градина. Изберете сол-толерантни лозя за пергола , като Конфедерацията жасмин или пълзящи фиг . Можете също така да растат лозя покрай ограда, за да помогне за попълване на евентуални пропуски .

4

Изплакнете невен след изключително ветровит ден, когато сол спрей е по- вероятно да достигне района на градина. Или , ако невен не са защитени от плет , ограда , пергола или друга структура , което ги изплакнете всеки ден или два по време на вегетация . Определете вашата спринклерна или маркуч на светъл спрей за изплакване на растения от сол на остатъчни вещества , което води до малко щети на всички цветя.

5

поливаш невени често. Дъжд и вода от маркуч ще карам излишните соли дълбоко в почвата. Ги води, два до три пъти седмично с един инч от вода. Ако вали един инч от вода , разчитам , че като поливане. Вода на растенията бавно , така че водата се просмуква в земята , вместо да бяга или разбиване на върха. Също така, уверете се, че почвата не е супер наситен . Ако е така, Намалете поливане . В други среди , невени се поливат само около веднъж седмично с един инч от вода.


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1019101291.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.