Как да се предпазва от замръзване Marigold

Невен растат като летни едногодишни тъй като растенията не могат да понасят замръзване. Невен са най-податливи на измръзване щети от късна пролет студено време, макар и началото на есента замръзване също може да намали живота на растението кратко . Защитете цветята , когато се очаква замръзване да се удължи живота на нови или съществуващи вашите невени . Защита Пролетта е най-важна , ако искате летни цветя , но падне защита може да даде своя невени шанс да придаде цвят на градината за още няколко седмици. Нещата ще трябва
кана за мляко
Плаващ ред капак
мулчиране ВАКАНЦИОНЕН леки струни
Ножици MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Plant на невен в леглото през пролетта , след като температурата на почвата достигне 65 градуса по Фаренхайт. Засаждане рано рискува увреждане на корените от застудяване .

2

Мотивационни наскоро уреден невени , когато се очаква замръзване. Нарежете на дъното на разстояние една кана за мляко и поставете каната над растенията. Извадете каната веднъж температури се повишат над нулата , така че въздухът вътре в каната не прегрява . Алтернативно , обхваща целия легло с капак плаващ ред .


3

Поставете низ от лампи с нажежаема ваканционни светлини отдолу каната с мляко или измръзване покритие . Позиционирайте светлините , така че те не докосват стеблата на растенията . Малкото количество топлина , генерирана от светлините пази невен затоплят до 28 F. е.
4

мулчиране градината леглото през лятото с 2- инчов слой на кора или подобен мулч. Мулч изолира почвата и помага да се поддържа температурата му . Черният цвят мулч поглъща повече топлина през пролетта и есента.

5

Отрежете замръзване повредени листа , които се превръщат черен или кафяв след времето се затопля . Повредени растителен материал може да привлече болест или насекоми да невена .

Как да се замени на щипката на Clutch на пералната машина

Когато съединителя на вашия директно задвижване перална машина се износи , шайбата няма да успее да агитират или върти дрехите си по време на цикъла на пране . Смяна на съединител на вашата перална ма

Περισσότερα >
Как да спечелим скосен вратички

Този проект използва митра кутия и митра трион да образува ъгъл 90 градуса на формоване на вратата на кабинета . Това е проект за начинаещи , че ще запознае с дърводелеца mitering . Това е евтин начин

Περισσότερα >