Как да порасна Невен в Flower Pot

Невен озарява пейзажа с блясъка на цветове от късна пролет до замръзване . Тези разностранни едногодишни варират по цвят от бледо жълто до блестящи нюанси на червено и оранжево. Размер варира от джуджета сортове 6 - инчови до много висок 3 - до 4 - крак растения , с различни размери между тях. Отглеждането им в саксии за цветя ви позволява да добавите ярък цвят във всеки слънчево място с лекота. Нещата ще трябва
саксия
торфен мъх
почва
перлит
пластмасова обвивка на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изберете подходящ размер невен за вашия контейнер градина . Джудже сортове създават могила на ярък цвят 6 до 12 инча и са подходящи за 12- инчов саксия . Талер сортове изискват по -голяма саксия, за да се компенсира тяхната височина . Обикновено , височината на саксията трябва да бъде една трета от височината на растението на падежа.

2

Напълнете саксийно растение в рамките на 1 сантиметър от ръба със смес от равни части торфен мъх , присаждането почви и перлит . Това прави лека заливане среди, подходящи за саксии . Garden глинеста почва или почва е прекалено плътни и компактни лесно с поливане.


3

Растителни две невен семена в саксия на дълбочина от 1/4 инча , на разстояние няколко сантиметра една от друга. Покрийте семената с почва и се втвърдят надолу леко с ръце. Това осигурява на семената и премахва въздушни джобове около семената.

4

вода, докато водата тече свободно през дъното на саксията да се овлажнява със саксии медиите. Покрийте саксията с прозрачна пластмасова обвивка , за да държат на влага и топлина.

5

Поставете саксията в една област, която получава светло , непряка светлина , докато разсад се появяват . Кълняемостта време зависи от температурата на почвата и сорт , но невен обикновено покълнат в рамките на няколко дни до седмица .

6

Махнете пластмасовата обвивка от пота , след като разсад се появяват . Постепенно преместете саксията на пряка слънчева светлина . Въпреки невен са нд -нежен растения , млади разсад трябва да се приспособят към слънчевата светлина .

7

Преместете невен извън до слънчево място , след като опасността от измръзване е преминал във вашия район. Вода веднъж или два пъти седмично , или когато почвата изсъхне един инч под повърхността. Количеството вода, необходимо зависи от темпа на растеж на вашите невени , метеорологичните условия и размера на пота. През горещите сухи периоди , може да се наложи да се полива ежедневно си невени .

Как да се регистрирам на GE Микровълнова

Вашият General Electric микровълнова позволява удобен и бърз за приготвяне на храни , по-специално чрез своите функции с едно докосване . Както и с много уреди , микровълновата с течение на времето мо

Περισσότερα >
Как да се определи Milk Paint

Мляко боя е нетоксичен много издръжлив боя, която е била използвана в продължение на векове . Тя е изработена от прости съставки - мляко , хидратна вар и пигменти - и е един добър проект за всеки, инт

Περισσότερα >