Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане Annuals >> Content

Как да се отглеждат растения, Cosmos цветя в контейнери

Космос ( Cosmos sulphureus ) , едногодишно растение роден в Северна Америка, Централна Америка и Южна Америка , произвежда панаирджийски цветове , които привличат пеперуди. Смятан лесно да растат , космос идва в много разновидности , с Дейзи - като бели , жълти , оранжеви или червени цветове . Развива се добре в повечето видове почви и често се отглеждат в контейнери. Изберете джудже до компактни Cosmos разновидности - които образуват гъсти растения с полу - двойни или двойни цветове - да расте в контейнери, и винаги започват с нови семена. Нещата ще трябва
Container
телени мрежи
почва MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Снабдете тави и контейнери с дренажни отвори . Използвайте малки контейнери за един или два Cosmos растения, или по-големи контейнери да расте няколко растения заедно. Оставя се около 6 инча - половината от очакваното ширината на зряла растение - . За всяко растение

2

Мотивационни дренажните дупки с парче на телени мрежи . Напълнете всеки контейнер в рамките на 1 до 2 сантиметра от ръба с почва . Да не се използва почва , която съдържа изкуствен тор, който може да попречи на растежа.


3

Посейте 1-2 Cosmos семена в центъра на по-малки саксии или на всеки 6 инча в по-големи саксии. Покрийте семената с почва.

4

вода , колкото е необходимо , за да се навлажни почвата и след това се поставя на контейнера на място с пълна слънчева светлина и температурен диапазон от 70 до 75 градуса по Фаренхайт за насърчаване на кълняемост. <Бразилски >
5

поддържа влажна, но не мокър почвата , докато разсад се появяват в една до две седмици . Thin космоса , ако е необходимо , когато те достигнат три инча висок.

6

Проверка на почвата и водата често го , когато горната сантиметър на почвата е суха . Добавя се вода , докато тя се влива в тавата, след това изсипете водата от тавата.

7

Trim прекарал цветя, за да се удължи периодът разцвет. Pinch космоса стъбла или ползване винарите да контролирате размера и за насърчаване на ки-чести растения.


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1019021190.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.