Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Groundcovers и Vines >> Content

Как да се предпазим Browning на Sagina Subulata Aurea

Sagina subulata " Aurea " е известна още като Scotch мъх. Това е ярко зелена тревиста почвеното покритие , че отнема малко на пешеходен трафик , което го прави идеален за засаждане между павета . Sagina subulata носи малки бели цветя през пролетта , когато се отглеждат в зони 4б чрез 9б на Министерството на земеделието на издръжливост зона завод картата на САЩ. Въпреки Sagina subulata е лесно да растат и да се грижи за , тя има определена температура и вода се нуждае от това , ако не са изпълнени, кара растението да се превърне brown.Things ви е нужно
Тор е.
Покажи повече инструкции

1

Осигурете адекватен дренаж на почвата . Sagina subulata Aurea е податлива на короната гниене , ако тя седи във вода.

2

Water да запази почвата влажна през цялото време. Въпреки Sagina subulata е малко устойчиви на суша , в райони с топло време , не е достатъчно вода причинява запържване .


3

порасна Sagina subulata Aurea в район, където тя получава утринното слънце и сянка през най-топлите част от деня - ако живеете в район с горещото време . Твърде много горещо слънце превръща кафявото растение.

4

оплоди subulata Sagina през пролетта и лятото. Ирландски мъх вирее в почвата с леко кисело рН , така че използвайте торове, изброени за киселинни -нежен растения , и да го прилага в съответствие с инструкциите на етикета. Вода , както обикновено правя след нанасяне.


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1019101227.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.