Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Groundcovers и Vines >> Content

Как да порасна Varigated Ivy

Пъстра бръшлян ( Hedera спирала " Variegata " ) е много подобен на външен вид на английски бръшлян, но е панаирджийски листа остриета с бяло. Подобно на много други бръшляна , той има вечнозелени листа и може да се използва като основание покритие или катерач . Пъстра бръшлян е смел в Катедра по растителна издръжливост Зони 5 САЩ през 10, когато тя може да се разпространи до 50 фут , ако не се подрязват . Развива се добре на слънце или част сянка и равномерно влажни soil.Things ви е нужно
Spade
Organic мулч
общо назначение за тор
Градинарски ножици MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изкопайте дупка на същата дълбочина като корените на пъстър бръшлян и достатъчно широк, за да ги държи без издува . Той се представя добре в алкална или кисели почви и не изисква поправки при засаждане .

2

Поставете корените в дупката засаждане и ги покрийте добре . Вода, докато почвата се чувства добре навлажнена , но не мокра .


3

Спред от 2 до 4 инча от органичен мулч през кореновата зона , която подобрява качеството на почвата , тюлени в влага и предпазва от плевели растеж.

4

поток с общо предназначение торове в началото на пролетта , в размер на 2 супени лъжици. за всеки квадратен фут от парково пространство . Вода дълбоко след торене .

5

режеш колкото е необходимо да се контролира размера и формата на бръшляна . Използвайте остри градинарски ножици и да направи съкращения по листо възел , което е мястото, където листата и стъблото се присъединят. Отрежете мъртви или повредени части на растението , когато те се забелязват .

6

Pinch върховете на растението, за да стимулира растежа на нова , ако откъслечни области се развиват.


<Бразилски >

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1019101065.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.