Как да порасна Sweet Peas на оградата

Сладки грах са силно ароматни цветя , които цъфтят в голямо разнообразие от цветове . Сладки грах растат или като храст - тип или увивни сортове. Сортовете катерене използват пипала да се спра структури за подкрепа . За разлика от лозя , които се придържат към повърхности с въздушни корени , като английски бръшлян, сладък грах нуждаят от тип ограда отворен тъкат , подобно на решетката на пергола , а не твърда повърхност . Сладки грах са идеален годишна лоза да се обличаш една верига връзка fence.Things ви е нужно
Сладки грах семена или разсад
Open - тъкат ограда
String

Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Изберете място , което получава 8 до 10 часа на слънчева светлина. При закупуване на семена , изберете измежду лоза - вида на сладък грах включително реликва , старомоден , антични , началото на цъфтежа , зимна елегантност , пролетта или лятото на цъфтеж цъфтеж.

2

Завъртете почвата над с малка лопата или лопата . Смесете рохкава пръст с органични вещества, като компост да се увеличи нивото на хранителни вещества и подобряване на отводняването . Наем 3

семена Ник с нокторезачка за да се позволи на влага в семената. Посейте директно в земята , когато температурата на почвата последователно е по-малко от 55 до 65 градуса по Фаренхайт чрез поставяне на семената на 1 до 2 сантиметра под повърхността на почвата . Space семената 3 до 4 инча един от друг един от друг.

4

Вържете разсад хлабаво до оградата с канап , тъй като те растат за насърчаване на растенията да разширят своите пипала на оградата , а не по земята .

5

Монитор растеж на разсада " и тъкат стъблата около структура на оградата , за да се обучават на растенията да се адаптират към формата на оградата му .

6

предоставя допълнителна подкрепа на пипала че не може да се задържи на оградата под тежестта на листа и цветове с канап или тел с покритие .

7

Изрежете стъблата на мъртвите едногодишни , оставяйки корените в земята, за да осигурят азот за следващата вегетация . Издърпайте лозите от оградата или да напусне , за да добавите към структурата за подкрепа за бъдещи лози.

Frigidaire Washer Паузите Когато започне

Това е обща за Frigidaire перална машина, за да спрете за кратко , когато тя започва и в различни точки по време на цикъл на пране. Например, една шайба ще направи пауза между измиване и спин и по вре

Περισσότερα >
Как да направим Домашно Лимонада щандове

Лимонада щандове върна мили спомени от лятото и се надява да направи достатъчно пари от продажби, за да купят най-новия комикс или облекло за вашата кукла . Помогнете на детето си да създаде щанд във

Περισσότερα >