Как да порасна Jasmine в саксия с оборски тор

Jasmine е голям , катерене лоза и расте в широк набор от сортове . Растенията винаги произвеждат ярка зеленина и сладки розови, бели или жълти цъфти , и растат най-добре в топли лозарски зони . Jasmine процъфтява в открити насаждения , саксии и контейнери , но винаги се нуждае от подходящо слънце , почвата и хранене, с подкрепа за отглеждане . Отглеждане на жасмин в саксии с бързо източване на почвата и някои добре изгнила тор осигурява допълнително хранене и drainage.Things ви е нужно
Pot
Organic компост
Garden глинеста
Оборският тор
Arbor <Бразилски> Шнур връзки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Смесете богата , влажна и бързо източване на почвата присаждането на жасмин . Използвайте една част органичен компост към 1 част градинска глинеста почва за идеална база . Да не се използва почва от градината , тъй като това може да съдържа плевели или вредители. Напълнете пот три четвърти пълни с вашия почвена смес .

2

Включете 5 до 6 чаши добре изгнила тор в почвата за допълнителна храна . Използвайте тор от компост купчини , купчини тор или използвана постеля за животни , за да се гарантира, изгнили , счупени - надолу материал. Old коня легла включва и слама и сено за повече храна . Да не се използва прясна тор , тъй като тя изгаря нови корените на растенията .


3

Plant жасмин в големи , тежки саксии с дренажни отвори за балансирано и пространството. Използвайте 10 - до 20 - литрови съдове , за да позволи на растежа на корените , с широки диаметри за растеж зеленина . По-малки саксии не могат да балансират жасмин, или да ги дават достатъчно място за продължителен растеж.

4

Дайте жасмин нов компост и тор изменения в средата на лятото , като се използват едни и същи насоки по отношение на оборския тор последователност. Включете новите изменения в топ два инча на почвата да се поддържа качеството на почвата и храненето. Тази стъпка замества търговски торове.

5

Give жасмин нови компост и тор допълнения отново през пролетта , когато растението идва от зимния сън , за да оплоди растенията и поддържане на здравословен растеж и цъфтят .

Какво е HEPA филтрация

? Тъй като все повече информация за замърсители на въздуха са в наличност, по-силно е желанието е да се премахнат тези замърсители от въздуха . HEPA филтрация е добавен към много общи домакински уреди

Περισσότερα >
Как да завърши дърво с орехово масло

Walnut масло увеличава красотата на дървени мебели и подови настилки , а чрез добавяне на защитен финал. За разлика от много облицовки , орехово масло е изцяло натурален , което означава, че не притеж

Περισσότερα >