Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Groundcovers и Vines >> Content

Как да се изкорени един Wisteria в Water

Wisteria растения са видове от цъфтежа лозя , които растат роден в източната част на САЩ , Япония, Китай и Корея . Една добре се грижеше за глициния растение расте на няколко метра височина и ширина на година. За да пропагандира глициния , да вземе рязане от лоза на здравословен глициния растение и го насърчи да растат корени , преди да го засадите в почвата. За да се изкорени една глициния във вода , трябва да предоставите на растението с идеални условия за отглеждане. Нещата ще трябва
градинарски ножици
Триенето алкохол
вкореняване хормон
Mug , пиене на чаша или присаждането контейнер без дренажни отвори на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1 < р > Дезинфекцирайте чифт градинарски ножици , като унищожава остриетата обилно със спирт , за да премахнете бактериите, които могат да доведат до инфекция и убиват глициния . Оставете санирани градинарски ножици , за да изсъхнат на въздух в продължение на три до пет минути

2

Slice 6 - . До 8- инчов - дълго рязане от края на здравословен глициния лоза. Направете нарязани диагонално с санирани градинарски ножици . The диагонал повърхността излага повече от лоза на Глициния към водата и вкореняване хормон , увеличава шансовете за успех.


3

Потопете отрязания край на глициния в вкореняване хормон , следвайки инструкциите на производителя за насърчаване на максималния размер на растеж.

4

Попълнете вкореняване контейнер на глициния с хладка вода 4 инча дълбоки. Това оставя някои от глициния , изложени на слънчева светлина. Не добавяйте тор към водата , тъй като това убива глициния , преди да има шанс да се изкорени . Всеки контейнер, работи, но един около 6 инча е най-добре .

5

Поставете глициния рязането във водата , тя се облегна на страна на стъклото . Поставете стъклото на топло , слънчево перваза на прозореца и да позволи на глициния до корен. В 40 до 100 дни , рязане на глициния трябва да започне да произвежда корени и нови листа . Поддържайте нивото на водата на около 4 инча , докато корените на рязане.

6

Прехвърлете корени глициния до контейнер или на земята, около 10 дни след като тя произвежда корени. Консултирайте се с вашия местен магазин градинарство за конкретни инструкции за засаждане за вашия вид на глициния , като грижата варира . В общи линии , машини, глициния в добре дренирана почва на слънчево място .


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1019021047.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.