Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Цветни Basics >> Content

Начална фаза на Flower

начална фаза на цвете е генетично събитие, което променя растение от носа до цвете пъпка . След като се случи това събитие , цветето започва да се развива в четири извивки , чашелистчета , венчелистчета , тичинки и карпалния . A цвете се счита незрели докато тичинките започват да произвеждат прашец . A Series на генетични събития MarketBook.bg: A генетичен превключвател ON-OFF дреме във всеки разсад .

Като растение расте , той го прави от носа до листо до цвете. Превключването от носа до цвете е генетично събитие предизвикано от условия се срещнаха за това конкретно растение. Някои растения започват да зависи от температурата на цвете, и висока температура ще прекратите развитието на цветни пъпки . Други цъфтят с промяната в продължителност на деня .
Продажба, покупка, частите на Flower

лесно да се види венчелистчета , тичинки и карпалния в лалето цъфти .

Първата част от едно цвете , за да се развие и да стане видима е чашелистче , който криви около цвете зародиш и осигурява защита за други развиващи се части . По-късно , на чашелистче ще бъде незабележим част на цветето намерени в основата, въпреки че в редки случаи чашелистче е ефектен и става част от цвета . Венчелистчетата са showiest част на цветето , адаптиран за привличане на опрашители . Някои цветя имат неразвити венчелистчета и са лесно да се пренебрегват . Тичинките , мъжките части на цветето , произвеждат прашец . Женската част на цветето е последният, който се развива и е свързан директно към яйчника , където семената ще растат . В микроскопичен напречно сечение , тя е куха тръба, която ще позволи на прашеца да пътуват по нея , за да яйчника.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1019100010.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.