Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Цветни Basics >> Content

Пъпки по Root на Orchid е

Орхидеи произвеждат едни от най- сорта и зрелищни цъфтеж . Те се срещат по целия свят и може да бъде растящи с въздушни корени или наземна . Орхидеи изискват влажни условия на отглеждане и топлина в заливане медии като кора . Почвите могат да съдържат прекалено много патогени, които ще се възпроизвеждат в идеални условия за отглеждане на орхидеи в . Корен гниене и други гъбични заболявания, често са резултат от замърсената почва или неправилно отглеждане. Ранното диагностициране на корен проблеми може да ви помогне да запазите вашата орхидея . Orchid Roots

Orchid корените абсорбират вода и хранителни вещества , но са също така важен структура за подкрепа . Някои орхидеи , като Vandas имат въздушни корени , които започват като малки подутини върху стъблото и растат . Те помагат на себе си подкрепата на завод в дървесни местообитания и може да абсорбира влагата във въздуха. Корените са малко дървесни и кафяво до сиво . Подземни корени са здраво сиво бял цвят и дебеличка и месести . Краищата на корените са оцветени обикновено зелени , но понякога и в нюанси , които съответстват на цвета на цвете. Единственият път, когато трябва да се тревожи за оцветяване на корените е, ако те са черни . Нови корени ще формират като бели пъпки по стъблата или в близост до pseudobulb или основата на растението . Наем Orchid Root гъбични заболявания

Поради влагата и влажност , необходима на орхидеи те са жертва на многобройни проблеми с гъбични инфекции . Гъбичките се нуждаят от влага, за да цъфтят и да се възпроизвеждат . Някои общи гъбични заболявания случай корените да нарушат с неравности и ями. Те обикновено започват да гният скоро след като става обезобразен . Черно гниене и кореново гниене са две различни гъбички, които ще предизвикат орхидеята да губи жизненост и в крайна сметка може да го убие , когато кореновата система е изцяло ангажиран . Черно гниене се появява, когато растението се оставя да престои във вода и кореново гниене се характеризира с кафяви и черни петна по стъблата .
Наем Резитбата Болни Roots

Anytime има нарушения на корените на орхидея те трябва да се реже , за да се предотврати разпространението на болестта. Някои текстура включително натъртвания е естествено на орхидеи корени. Можете да кажете, ако коренът е в беда , като го прищипване и изстискване , докато тече пръста си надолу. Ако коренът просмуква вода или извън кожата дърпа , коренът трябва да отиде . Трябва да се намали заразената част на разстояние плюс 1 /2 инча от здрава тъкан , за да се уверите, че има всичко . Стерилизирайте всички режещи инструменти , които използвате между разрезите с битови алкохол или белина.


Почистването Roots за Пресаждане

Вие най-вероятно ще останат никакви проблеми по време на коренови пресаждане , което се прави на всеки две години. Използвайте добро качество ела кора орхидея микс , който е бил накиснат за една нощ. Саксии трябва да бъдат само един инч по-големи , тъй като при всяко пресаждане орхидея растеж е бавен. Сухият обвивка около стари псевдобулби трябва да бъдат отрязани , както и каквито и да било цвят или закърнели корени. Прекалено дългите корени могат да се подрязват на разстояние . Цялата кореновата система е балансиран , така че достига 1/2 до 3/4 от пътя към дъното на гърнето . Поставете малко среда в дъното и след това сложете растението в, попълване на около корените .


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1019099841.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.