Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Цветни Basics >> Content

Защо моите Лалетата White

? Ярки , блестящи лалета светват градина след влажна зима със своите големи съцветия и зелени листа. След сивите небето от последните няколко месеца , вие вероятно се радваме на един двор , изпълнен с червени, жълти и лилави , но намирането двор, пълен с бял гледаше назад към вас може да бъде изненада . Причини за внезапно намирането бели лалета , вместо на цветовете, които са предназначени да включват безвредна грешка и не толкова безобидни гъбички. Неправилно етикетиране

Ако проблемът е просто, че сте очаквали да видите различен цвят на лале тази пролет , но не намери бели лалета , растящи в двора си , вместо да , най-вероятно качват разменят етикетите крушка. Това е възможно продавачът случайно смесени в грешната сорта, също. Това е очевидно разочароващо , ако сте имали планиран за вашата домашна градина определена цветова схема , или ако е необходимо крушките за определена обществена градина дизайн. Бели лалета не са лоши, все пак - те могат да представляват небето и чистота , ако някога ви се наложи букет от цветя с тези значения. Ако сте остана вътре в дъждовен ден , опитайте боядисване лалетата чрез поставяне на отрязани стъбла в чаши , пълни с вода с оцветител за храна и ги оставяме да седи в продължение на един ден , или така.


Botrytis Погибелта < Бразилски>

A -зловеща причина за намиране бели лалета в двора ви е Botrytis бич , или лале огън. Това е гъбичка, която създава петна по целия си лалета , включително венчелистчетата . Цветни лалета ще показват белезникави жилки , че евентуално може да поеме цялото цвете , въпреки че петната ще започнат да потъмняват , тъй като те растат по-големи . Петната могат да изглеждат като мехури.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1019099784.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.