Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Цветни Basics >> Content

Nymph Гладиолус Растения

нимфата The гладиоли , или меч лилия, е вид цвете в семейството на ириса . Той е роден в Южна Африка , но се превърна в популярно декоративно растение в много части на света . Отглежда се както в затворени помещения и отвън, меча лилия вирее в слънчеви райони с влажна почва . Думата " гладиоли " е латинската дума за меч , който описва формата на листата. Външен вид

нимфата The гладиола е ярко зелени стъбла и листа. Стъблата растат да бъде около четири фуражи по дължина, докато неговите шипове и стройни цветя са около четири инча в диаметър. Тези цветя обикновено са бели на цвят, с ярки розови диаманти с форма на означенията от вътрешната . Тези маркировки обикновено се появяват след цветето е разцъфтя . Едно растение обикновено има около 10-16 цветя всеки.


Закрито Отглеждане

Cut гладиола нимфа цветя обикновено траят около шест до 10 дни преди началото да изсъхне . Поради своята geotrophic , или нагоре огъване, стъблата , те трябва да се работи вертикално, когато изрязване и подреждане . Стъблата трябва да се реже под вода , преди да бъдат поставени в една ваза с прясна вода и цвете решение храна.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1019099758.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.