Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Цветни Basics >> Content

Как да се пресаждат Хортензия от земята до кофи

Градинари трябва да обмислят хортензии " нарастващите изисквания при пресаждането на растенията от земята в саксии. Всички видове хортензия се нуждаят от добре източване присаждането среда за да се избегне заразяване с болести като кореново гниене . Освен това, хортензии се нуждаят от различни изисквания слънчева светлина въз основа на техния тип и климата. Например , хортензия paniculata станали увехнали ако се отглеждат в пълен слънце в южните региони, но се нуждаят от слънчева светлина в северните климат за производство на цъфтеж. Също така, тези, които живеят в рамките на издръжливост зони растителни 1 до 2, следва да приведат своите хортензии закрито за зимата , за да се предотврати студена injury.Things ви е нужно
Shovel
почва
грах чакъл
Saucer

Показване повече инструкции

1

Water засаждане площ хортензия е . Изкопайте ров около централата хортензия поне 6 инча от dripline и 6 инча дълбоки . The dripline е зоната непосредствено под най-отдалечените краища на растението хортензия .

2

Push хортензия отдолу с лопата, за да вдигне цялата кореновата система на растението през почвата . Използвайте ръцете си , за да отстраните замърсяванията , за да изложи някакви упоритите корени.


3

Изсипете борова кора - базирани торната смес в контейнер . Напълнете контейнера до 1 /2 инча от върха с присаждането среда. Използване на контейнер достатъчно голям, за да позволи на 2 до 3 инча пространство между основната топката и страни .

4

Създаване на дупка в смес капсулиращият за хортензия , че е 2 дo 3 инча широки от корен топка и при една и съща дълбочина , тъй като инсталацията е била засадена в земята. Поставете хортензия вътре в дупката и пакет почвата около основата на растението .

5

Поставете контейнера за хортензия с чинийка с 1/3 от инча слой от чакъл , за да помогне с дренаж.

6

Water растението хортензия , като контейнера на разстояние от чинията и се налива вода, докато се отцежда от отвора за източване . Оставя се на повърхността на почвата да изсъхне между поливките .


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1019099468.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.