Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Цветни Basics >> Content

Как да се отглеждат растения в въртящ се барабан

Растения и цветя донесе ярка зеленина и цвят на пейзажа и да се развиват в двете Inground и растения в саксии . Въпреки че много градинари изберат за традиционните саксии и контейнери за техните съоръжения , изобретателен и творчески градинари използват редица неочаквани рециклирани стоки за засаждане . Ако имате стар , разбити - надолу въртящ се барабан от компост или бетон смесване, да го използват като безплатна алтернатива саксия . Нещата ще трябва
Organic компост
градина глинеста
торфен мъх
Вермикулит
Дърво, блокове, плочки или тухли
Тор

Покажи повече инструкции
< Бразилски> 1

Plant цветя или растения в средата на пролетта , за да им дадат по- пълна лято расте. Преместете въртящия се барабан към сайт с ярко слънце и добро движение на въздуха . Завъртете барабана на своя край , с отворена страна, обърната нагоре.

2

Напълнете долната половина на барабана с блокове от дърво, тухли или дървени стърготини , за да отнеме до стаята , а не запълване на цялата барабан със скъпи почвата. Дърво или тухла също осигурява място за улов на вода и поддържа растенията от седнало в калната почва след засаждане .


3

Създаване на почва с 1 част органичен компост към 1 част градинска глинеста почва или 1 част торфен мъх към 1 част градинска глинеста почва и две части вермикулит . Тези смеси дават дренаж , хранене и задържане на влагата за саксийни растения. Добави 05.10.10 гранулирана тор за повече храна . Напълнете горната половина на барабана с тази смес .

4

Растителни цветя и растения, в зависимост от вашите предпочитания. Сложете нд обичащи едногодишни, като майки и невен , в слънчевите райони и допълва с сянка обичащи теменужки и иглики в сенчести места . Използвайте задния бръшлян или латинки за Вайнинг , декоративни растеж от двете страни на барабана.

5

Вода на растенията с 2 инча от вода всяка седмица, за да се запази почвата влажна . Дайте растения всички предназначение водоразтворим тор всеки месец през лятото.


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1019099342.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.