Как да се отглеждат растения в въртящ се барабан

Растения и цветя донесе ярка зеленина и цвят на пейзажа и да се развиват в двете Inground и растения в саксии . Въпреки че много градинари изберат за традиционните саксии и контейнери за техните съоръжения , изобретателен и творчески градинари използват редица неочаквани рециклирани стоки за засаждане . Ако имате стар , разбити - надолу въртящ се барабан от компост или бетон смесване, да го използват като безплатна алтернатива саксия . Нещата ще трябва
Organic компост
градина глинеста
торфен мъх
Вермикулит
Дърво, блокове, плочки или тухли
Тор

Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Plant цветя или растения в средата на пролетта , за да им дадат по- пълна лято расте. Преместете въртящия се барабан към сайт с ярко слънце и добро движение на въздуха . Завъртете барабана на своя край , с отворена страна, обърната нагоре.

2

Напълнете долната половина на барабана с блокове от дърво, тухли или дървени стърготини , за да отнеме до стаята , а не запълване на цялата барабан със скъпи почвата. Дърво или тухла също осигурява място за улов на вода и поддържа растенията от седнало в калната почва след засаждане .


3

Създаване на почва с 1 част органичен компост към 1 част градинска глинеста почва или 1 част торфен мъх към 1 част градинска глинеста почва и две части вермикулит . Тези смеси дават дренаж , хранене и задържане на влагата за саксийни растения. Добави 05.10.10 гранулирана тор за повече храна . Напълнете горната половина на барабана с тази смес .

4

Растителни цветя и растения, в зависимост от вашите предпочитания. Сложете нд обичащи едногодишни, като майки и невен , в слънчевите райони и допълва с сянка обичащи теменужки и иглики в сенчести места . Използвайте задния бръшлян или латинки за Вайнинг , декоративни растеж от двете страни на барабана.

5

Вода на растенията с 2 инча от вода всяка седмица, за да се запази почвата влажна . Дайте растения всички предназначение водоразтворим тор всеки месец през лятото.

Consumer Guide за микровълнови фурни

Наръчник на потребителите на микровълнови фурни може да ви помогне да решите какво микровълнова за закупуване. Микровълните се предлагат в различни размери и видове и десетки различни функции го прави

Περισσότερα >
Как да спечелим една Front Porch Bench

A пейка може да бъде добре дошло допълнение към предната веранда . Тя осигурява приятно място, където да седнете на открито, а също така да направите дома си да изглежда още по -удобно и привлекателно

Περισσότερα >