Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Цветни Basics >> Content

Как да изсъхне Маргаритки в микровълновата

Маргаритки запазват добре , когато се сушат правилно . Плоска форма цвете , което ги прави особено подходящи за рамкиране или можете да ги добавите в сушени цветни букети. Можете да изсъхне всяка маргаритка разнообразие , включително африканските и Шаста видове , като се използва стандартна микровълнова фурна. За разлика от други методи на сушене, а микровълновата изисква само няколко минути, за да пиявица влагата от венчелистчетата . Ако те са подготвени и се изсушава с помощта на правилното методът , маргаритките запазват своята форма и color.Things ви е нужно
стъклена купа
силикагел кристали
малка купа на MarketBook.bg Покажи повече инструкции < Бразилски>
1

Нарежете маргаритките след венчелистчетата започват да се развивам , но преди да са отворени напълно. Събирайте цветята на сутринта след изсъхването на роса .

2

Попълнете микровълновата контейнер с два инча от силикагел кристали. Задайте маргаритка цветя на върха на силициев диоксид и оставя на косъм между цветя. Добави силициев диоксид над маргаритките , докато венчелистчетата са покрити.


3

Поставете контейнера в центъра на микровълновата . Поставете една малка купичка с вода зад контейнера. Водата добавя влага във въздуха , така маргаритките не стават твърде крехки , тъй като те изсъхне.

4

Регулирайте настройката на мощността на микровълновата фурна на 200 до 300 вата. На повечето микровълнови печки , настройката на размразяване е достатъчно. Обърнете се към вашия ръководство на потребителя за регулиране на силата правилно .

5

Микровълнова цветята за 2 1/2 минути. Извадете контейнера от микровълновата и я покрие хлабаво с капак.

6

Махни маргаритките от контейнера след 24 часа. Четка диоксид от върха на цветята . Плъзнете пръста си по силата на цъфтеж и ги повдигнете леко от контейнера . Докоснете цветята тихо да изкарвам всички останали силициев диоксид.


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1019099258.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.