Как да създадем засаждането на лалетата

Лалетата са тръбите на пролетта , тъй като те звъни новината, че хладно време е към своя край. Когато ги засаждане през есента , градинари могат да инвестират в драматични резултати, ако те внимателно да планирате разположението и дизайна на дисплеи. Изборът ще зависи от това пространство , бюджет и вкус на градинаря . Те могат да варират от посвещавайки цяла легло за високи лалета да ренатуриране кратки , диви видове в тревата , както се препоръчва от градинарство с деца website.Things ви е нужно
Лампа каталози
Списания и сайтове със снимки на градини от лалета
хартия и молив
String MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

разходка навън из двора да си представим как биха могли да изглеждат лалета в различни места . Сканиране фундаментни стени , оградни линии, създадени цветни лехи и части от ливадата , които могат да бъдат разкопани за ново парково пространство или когато лалета могат да бъдат натурализирани . Ренатуриране средства нарастващите луковични растения извън култивирани легла, като под дървета и храсти или в тревисти райони. Добро правило на палеца е да ги насадя в нечетните групировки да се избегне строга поглед.

2

Вижте снимки на лалета насаждения в луковични каталози , печатни издания и онлайн в сайтове като Брек да получат идеи за цвят , височина, текстура и Образуването на масата . Уебсайтът на Брек (вж. ресурси) предоставя снимки и подробности за вида насаждения включително граници , контейнери , Фондация легла, зелени площи, алпинеуми и склонове .


3

Определете бюджета си. Прочети градина каталози , за да получите представа за разходите , преди да се установи на място и вид на засаждане. Имайте предвид, че лалета насаждения разширяват с течение на времето , защото всяко цвете произвежда семена плюс много bulblets . Планирайте легло, което ще даде възможност за допълнителни растения.

4

потърсят експертен съвет за създаване на привлекателен дисплей, като върховете на разположение на интернет страницата на Основания за поддръжка. Запомни местния климат , когато купуват крушки, докладите на сайта, като отбелязва, че по-топлите райони се нуждаят от по-ранните сортове цъфтеж . Помислете как ще бъдат близки или далеч зрителите , избора ярки цветове, ако цветята ще бъдат гледани от разстояние. Не редуват цветове в насаждения , сайтът предупреждава , защото това поражда " шантави диагонални редове . "

5

Излезте на двора отново да посети района, където лалетата ще растат . Визуализирайте струпването на цветята . Преценете дали оформлението ще бъде формално , като редове от лалета с най-краткия в предната и най-високият на гърба (или в центъра , ако леглото е кръгла ) , или натуралистичен с цветя , разпръснати сред други насаждения.
<Бразилски> 6

оценка на количеството на луковиците е необходимо, чрез планиране на отстояние лалета 4 до 6 инча един от друг . Колкото по-кратък лалето , толкова повече те могат да бъдат разпределени , според Основания за поддръжка.

7

Нарисувайте картина на плана , преди покупка крушки.

Как да презаредя своите Unit Window Климатик

A климатик прозорец излъчва само хладен въздух , когато е заредена с достатъчно количество топлоносител газ. Съхраняван в защитена част от единицата , на охлаждащата течност , или хладилния агент , не

Περισσότερα >
Как да направим плочки Tray

Как да направим плочки Tray . Закуска в леглото или закуски в пред телевизора са страхотни да се наслаждават. Едно нещо, което прави възможно тези лакомства е добро ол тава. Често се пренебрегва за д

Περισσότερα >