Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> крушки >> Content

Кога Долни бутчета Allium Bloom

? Allium са в семейството на лука . Те се считат за лука цъфтящи , въпреки че , ако бъде оставен в земята всяка лук ще произвежда игленик на цвете . Долни бутчета Allium възниква на стройна зелени стъбла и кулминира в клъстери от лилави цветя с дъното няколко примесено зелено. Вие сте най- вероятно да се намери бутче Allium в разцвет от юни до края на юли ; няколко, като Allium amethystinum , ще цъфтят през май. Характеристики

Понякога бутче Allium е посочена като кръгли глави чесън и най градушка от региона на Средиземно море или Азия. Цветето е яйцевидна зелен клъстер в началото на лятото и постепенно ще се задълбочи до розово и след това лилаво. Клъстерът остава в тесен овал , дори след като цветята са направили . След цветята целия стволови и главата изсъхва и прави интересна форма и контраст в градината. Долни бутчета Allium може да нарасне 18-24 инча височина .


Крушки

Долни бутчета Allium са ранени при температури под 14 градуса по Фаренхайт , но трябва да презимуват в земята. Това ги прави неподходящи за екстремни климатични условия. Луковиците трябва да бъдат засадени през есента в добре дренирана почва , за да се предотврати гниене . Крушката се сменя всяка година, с една дъщеря крушка заобиколен от bulblets . Репродуктивния цикъл се осъществява изцяло подземен и изисква специфичен температурен цикъл . Първите топли температури 68-73 градуса F, след излагане на студ в диапазона на 28-35 градуса, а най-накрая топло - нагоре от 55 до 65 градуса . Този цикъл от температури ще насърчи възпроизводството на крушката и да се осигури на растението е целогодишен .

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/bulbs/1019098792.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.