Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Как да Настройка на наклона Пейзаж на John Deere Frontier

Когато те е грижа за голям имот , пейзаж рейк приставка за вашата градина трактор е безценна част от машината . Използвайте греблото ефективно да се установи и да се грижи за тревата , преместете отломки , направете инсталация подготвителна работа и покриване на кабела, когато ви постави в парково осветление . Ако имате трактор John Deere оборудван с типа на засечка известен като Limited Категория 1 , моделът Frontier , 20- L Series пейзаж рейк се произвежда лесно да прикачите и регулирайте с помощта на патентована iMatch дизайн. Всяка корекция определя наклона на по- различен ъгъл , подходящ за индивидуални задачи за озеленяване . Инструкции

1

Park трактора градина и приложен пейзаж рейк на нивото на земята . Включете двигателя на трактора изключен.

2

Намерете метал лифт щифт , разположен на рамото на наклона на мястото, където тя се свързва с рейк лъч. Хванете лифт щифт в едната си ръка и го издърпайте нагоре. Едновременно с това, задръжте раздела правоъгълна плоча на рейк лъч в другата страна, леко дърпане и бутане да облекчи издърпване на лифта формулирам напълно.


3

Натиснете рейк лъча с двете си ръце , въртенето в нов желаната позиция . Привеждане на най-близката лифт -пинов дупката на рейк лъч със стационарната дупката на рамото на рейк.

4

Плъзнете лифт щифт в отвора за рейк ръка и през дупката в рейк лъч. Натиснете рейк лъч назад и напред, леко да се гарантира лифт щифт е сигурна преди да се върне на работа трактор .


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019098382.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.