Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Най-добрите Ярд тримери

тримери Ярд се използват за намаляване на по-малки площи , ръбове за тревни площи и градини. Тези преносими устройства се състоят от дълъг вал с дръжки , двигател и режещ диск . Тримери са лесни за маневриране , и позволяват на потребителите да намалят най-трудно достъпните места в техния двор или градина. ConsumerResearch.com ЦЕНИ топ ярда бръснещите като на 2010 . Черно и Decker Grass Hog NST2018

The Grass Hog NST2018 Черно и Decker е 7 - LB. машинка за подстригване , която е проектирана да намали ръбовете на тревата . The тримера изисква използването на две 18V NiCad батерии и е с продължителност около 25 минути с едно зареждане . Цената на машинката е около $ 100 и се предлага с две години гаранция .


Stihl FSE 60

9- LB. Stihl FSE 60 машинка за подстригване е с 600 -ватов мотор и тежи малко под £ 9 .. звуците на гредоред тече под 60 децибела , което може да бъде идеален за използване в жилищни квартали. Удължители за тримера тичат към двеста фута и могат да се справят висока трева и трудни плевели. The машинката може да се намери онлайн за толкова ниска , колкото $ 130.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019098370.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.