Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Косачка Engine Displacement

Разбирането за това как властта косачка двигател получава класиран ви дава по-добра представа за това какво точно се купуват , когато се сравняват косачките в магазин . Изместването на двигателя осигурява капацитет на гориво , че двигателят консумира в един цикъл на въртене на коляновия вал на двигателя. Колкото по-голям е изместването , толкова повече мощност , че косачката предвижда в рязане. Рейтинг Standard

В началото на 2007 г., косачка индустрия включен рейтингите продуктови мощност от конски сили до изместване на двигателя. Това изместване измерва количеството гориво, което съществува в цилиндъра на горене , която се измерва в кубически сантиметра или вв . Това измерване позволява по-лесно сравнение , тъй като мощността на двигателя се влияе от размера на двигателя и конфигурацията .


Размер Engine Променя денивелацията

Колкото по-голям размер на двигател на косачка , толкова по-голям разселването ще бъде. Това е така, защото на двигателя цилиндъра ще бъде по-голям , изгаряне на повече гориво за всеки цикъл на коляновия вал . Въпреки това, потребителите трябва да разберат , че обем на двигателя се прилага само за газ захранва косачки за трева . Електрически косачки за трева се движат по изцяло различен двигател и източник на захранване.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019098369.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.