Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Най-добрите самоходни косачки за Изкопи

Косачки за тревни площи Riding се окажат полезни за косене на големи части от трева, но обикновено не се представят добре през канавки или области с остър наклон. Техният дизайн ги прави по -податливи на преобръщане , и грешен ъгъл може да срине . Косачки Нула завой езда се считат за много по-безопасно за косене на канавки , когато редовно тласък косачка не е достатъчно, за да си свършите работата . Докато все още има риск от преобръщане , дизайнът на тези нулеви завой косачки и долната си център на тежестта , да ги направи по-безопасно да се използва по наклони . Cub Cadet нулева Включете косачки 365L

Това нула завой езда косачка от Cub е един от най-скъпите варианти в момента на пазара , търговия на дребно в малко под $ 7000. Той разполага с 18 конски сили на двигателя. Палубата на рязане за този модел мерки при 54 инча и има максимална скорост от 7 mph . Това Cub Cadet също така идва с уникален механизъм за безопасност, която освобождава вал PTO в обратна посока. Това не изисква от вас да се включат отново косачката да продължи рязане , ако имате нужда в предавка за заден ход .


Сиърс занаятчийска EZT Lawn Трактор

С препоръчителна цена на дребно на по-малко от $ 4,000 , този модел от Sears е популярен избор за съзнателния разходите , според Popular Mechanics . Той разполага с по-традиционна нула завой кормилен механизъм , който не изисква от вас да се навеждате напред , за да се насочат на косачката . Палубата на рязане на този модел е по-малък при 40 инча и максимална скорост е 5.7 mph . Този малък модел е подходящ за по-малки канавки и тревни площи.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019098099.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.