Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Как да се отпуши една Извън Drain Hole

Large отломки е често причината за външни водосточни сабо . Местоположението на открито изтичане може да се определи какво е това задръстване , но най-вероятно листа, клонки и боклук са виновниците . Инструменти като стандартно бутало или на ръка на шнека може да помогне да се отпуши външен отвор за оттичане , но ако тези инструменти не работят, може да се наложи да се свържете с водопроводчик за отстраняване на debris.Things ви е нужно
Hand шнек
латексови ръкавици
Trash чанта
един галон вода на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Покупка ръка шнек с минимална дължина от 3 метра. Защото открито сифони обикновено са по-големи , отколкото на закрито канализацията , вие ще се нуждаете от шнека може да достигне дълбоко в канала за отстраняване на отломки. Една ръка шнек е по-малък мащаб версия на своя по-голям колега използва от ВиК специалисти. Той разполага с дълъг и гъвкав кабел с тирбушон върха . Дръжката се върти , като по този начин причинява тирбушон в края на кабела да се върти. Това кръгово движение позволява на шнека да се хвана на големи и малки отломки.

2

Поставете латексови ръкавици над ръцете си и поставете шнек ръка в открит канала. Продължи да прокара шнека дълбоко в канала , докато усетите съпротивление, което означава , че сте достигнали отломките запушване на канализацията .


3

Завъртете дръжката най-малко пет пъти, за да се осигури отломките на тирбушона . Внимателно вдигнете шнека от канала.

4

Премахнете остатъците от върха на шнека и изхвърлете в торба за боклук . Поставете шнека обратно в канала , докато стигнете до зоната на тапата , повторете ротационно движение на дръжката, за да се отстранят всички останали отломки . Внимателно вдигнете шнека от изтичане и изхвърли отломките . Повтаряйте , докато усетите тапата за източване се отстранява.

5

Налейте 1 литър вода в канала. Следене за източване да се определи дали водата седи в застой или ако е източване правилно . Ако водата е източване , да продължат да използват шнек ръка , докато всички отломки се отстранява.


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019098095.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.