Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Как да отстранявате Ryobi RLT30CD

Ryobi е обща марка на електрически инструменти за вашия семинар , градина и около къщата . The RL T30CD е низ машинка за подстригване , която е проектирана да намали далеч плевели и да достигне до попадение около ръбовете на тревата косене на работни места. The тримера използва тънка пластмасова линия или низ на дъното , че обикаля с висока скорост на скорост. Низът филийки през бурени и трева без усилие и е добро допълнение към вашата озеленяване инструменти. Отстраняване на малки проблеми себе си , преди да ви донесе машинката на сервиз . Инструкции

1

Сменете свещите и се опитайте бутане крушка грунд шепа пъти, ако машинката не се стартира.

2

Изчистете наводнен двигателя чрез премахване на запалителната свещ и завъртане на машинката така че дупката е насочено към земята. Преместете смукача да работи човек символа и не дърпайте кабела 10 до 15 пъти .


3

Нарежете вече трева от върха до дъното , вместо да е обратното , ако тревата е амбалажна около корпуса на низ и вала на тримера . Също така, опитайте да го включите към пълна газ, за по-голяма мощност .

4

Смажете низ рязане със силикон . Натиснете надолу вретеното и да дръпне повече или да го премахнете от макарата изцяло и да го върнем назад , ако линията не напредва .

5

Намерете винта оборотите на празен ход на карбуратора . Завъртете я по часовниковата стрелка, ако вашият двигател започва , писти и ускорява , но няма да бездейства.


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019098089.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.