Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Orbit 62001 Отстраняване

орбитата 62001 е таймер маркуч кранче и клапна система , произведени от Orbit Напоителни Products , Inc Този открит лесен за употреба система е батерия експлоатирани маркуч кранче с водоустойчив дизайн. Orbit 62001 маркуч кранче таймер и клапан идва с цифров интерфейс, който ви позволява да настроите автоматични таймери за поливане в критични моменти на деня, за да защити вашата морава и двор от получаване слънце обгорени или суха. Ако имате затруднения с Orbit 62001 , няколко стъпки може да ви помогне да отстраните системата. Инструкции

1

Натиснете бутона " Start /продължителност " ключа на интерфейс и интерфейс на системата ще покаже началния път, когато се програмира системата Orbit да включите . Ако водата не се включи , това ще ви помогне да се провери , ако имате време за старт конфигуриран правилно . Ако не е нужно да го програмира за точното време , плава с "+ " и "-" курсори да настроите точното време . Изберете " AM" или "PM " и натиснете "Enter ", за да запишете промените.

2

Сменете батериите , ако водата все още не се включва. Когато батериите не разполагат с достатъчно мощност, за лявото , вие се нуждаят от нови батерии, за да работи системата. В допълнение, да разглежда системата, за да се уверите, че имате маркуч кранчето включен и че имате база клапан свързан надеждно. Разглеждане на налягането на маркуча кранче , и да го коригира , ако тя надвишава 80 PSI . Ако налягането е твърде висока, системата ви няма да се включи.


3

Погледнете в горния десен ъгъл на интерфейса , където се чете " START ". Номерата " 1 ", " 2 ", " 3 " и "4" дисплей . Всяка цифра представлява четирите налични стартови времена можете да програмирате . Ако имате активна набор таймер, стрела - като икона дисплеи следващите на номерата . Ако виждате повече от една стрелка показва , това означава, че имате повече от един час на започване програмиран . Ако имате тези времена , определени неправилно, това може да доведе до вашия Orbit система, за да се включва и изключва при неправилни пъти .

4

Сменете батериите, ако дисплея на таймера е празно. Ако смените батериите и дисплеят остава празен , може да имате повреден дисплей .

5

Включете водата на чешмата да управлявате вашия Orbit система ръчно. Вие не можете да управлявате системата ръчно, ако имате водата на чешмата изключен. Ако имате набор таймер за режим забраняващ 24 - часа , или ако таймерът е в режим на изключване на системата , натиснете "AUTO RUN ", за да управлявате вашия Orbit система ръчно.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019098079.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.