Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Как да горят Green Grass

Косене на тревата винаги произвежда купища трева отпадъци , особено ако косите рядко. Ако не разполагате с купчина компост или вън- на-на - пътя място да позволи на тревата се разлагат , една опция унищожаване може да бъде да го изгори , толкова дълго, колкото живеят в една общност, която позволява изгаряне . Ако тревата е зелена , обаче , тя е пълна с влага и ще тлее и да изгори неефективно , ако просто се опита да възпламени една купчина от него. Най-добрият начин да го изгори , е да го добавите постепенно до пожар, който вече гори well.Things ви е нужно
лопата
Rocks
сухи трупи
Вестник
разпалване или малки клонове < Бразилски> Разпалване е. Lighter
градински маркуч в
Покажи повече инструкции

1

Clear пространство в двора си около 5 метра в диаметър за огнище , и съраунд го с камъни . Ямата трябва да бъде 50 фута от всички сгради и да имат ясна режийни достъп , без надвисналите дървета или жици .

2

Форма пирамида с три или четири дървени трупи в центъра на ямата , след смачкате някакъв вестник и го поставете в центъра на ямата . Стека разпалване дърво или малки клонове на върха на вестника , като се внимава да не се наруши трупите , и се оставя за достъп , така че можете да запалите вестника.


3

Изсипете малко количество от пожар стартер на запалването , след това запали вестника с по-светъл . Отдръпнете се и оставете на огъня да изгори до трупите се запалят.

4

Започнете хвърляне на тревата в шепи върху огъня , след като тя е достатъчно гореща, за да възпламени трупите . Спред него около огъня , и бъдете сигурни, една шепа е изгоряла напълно , преди да хвърли още един в началото на това . Бъдете търпеливи . Ако добавите твърде много трева наведнъж , той ще започне да тлее и ще инхибират изгаряне на дървесината .

5

Разбъркайте огъня периодично с лопата, за да разпръсне частично изгоряла трева и я смесете с изгарянето дърво. Добавете още трупи като необходимо, за да поддържа огъня горещо.

6

Нека огъня да догори, когато всички тревата е изгоряла . Останете с огъня толкова дълго, колкото има пламъци. Когато само въглени остават , или обезопасяване на огнището и го оставете за една нощ, ако е безопасно да го направят , или накиснете огъня с вода от градински маркуч , превръщайки го с лопата , колкото се накисва за да се уверите всички жаравата излизат . Отдаване под наем на пожара горят през нощта ще намали всички въглените в пепел и да направи почистването по-лесно.


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019098054.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.