Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Fall поддръжка на тревни площи

Въпреки че много собственици на жилища се равняват на пролетта с посадъчен сезон и лято с косене или поливане на тревата , има няколко задачи поддръжка на тревни площи , за да се представят по време на падането . Правилната поддръжка есен ще запази вашата морава буйни , здрави и по-лесно да се грижи за през пролетта и лятото на следващата година. Cleanup

През есента, оставя капка от дървета и често обхващат големи части от вашата морава . Дори и да не разполагате с дървета , дърво на съседа може носилка вашата морава с изобилие на листата , тъй като хвърля за зимата. Рейк и чанта листата да поддържате тревата подредено . Ако оставите листата през есента сезон , те биха могли да се накиснат и покрити със сняг , оставяйки плесенясал бъркотия следващата пролет . A прост градина рейк и някои тревни площи и листни чанти са единствените инструменти, необходими .


Grass Сеене

Разпространение на семена за трева е част от един успешен план спад грижите за тревата . семена

Grass има по-добър шанс на кълняемостта , когато времето е по-хладна , по време на есента и началото на пролетните месеци . Това е така, защото плевелите , които се конкурират с тревата на влага и на земята пространство много по-добре в жегата. В по-хладните месеци , тези плевели са по-малко вероятно да повлияе растежа на тревата. Края на август и началото на октомври са идеални пъти, за да засадят семена за трева, защото те са резултат от буйни легла на трева следващата пролет . Ако тревата е вече расте трева , добавянето на повече тревни семена през есента, наречена над засяване , е ефективен начин за поддържане на дебелина.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019098014.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.