Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Как да Prime My Hoover Pump

Хувър помпени системи прави различни центробежни и край - смукателни системи центробежни водна помпа за промишлени , търговски и напоителни цели. Когато за първи път се инсталира и след като са били обслужвани , помпата трябва да се грундира преди да се стартира (освен ако уредът е самозасмукваща ) . Грундиране на водна помпа, предвижда въвеждането на вода към помпата, за да изтласка въздуха, който е в капан вътре. Всяко въздуха , който е останал в помпата ще действа като блок на потока от water.Things ви е нужно
Bucket
Water
Pipe ключ ( ако е необходимо)
фуния
<Бразилски > Покажи повече инструкции

1

Свържете захранването към помпата, но не изключвайте помпата .

2

Напълнете кофа с вода. Използвайте чиста вода, за да се предотврати всякакво отломки от запушване на помпата. Ако изготвянето на водата от чешмата , пуснете водата да тече в продължение на една минута , за да се уверете, че всеки ръжда присъства в линията на водата се промие преди напълване на кофата.


3

Отворете входната тръба към помпата . Консултирайте се с ръководството за помпа за конкретни инструкции за модела на помпата , за да се грундира . Някои системи ще изискват вода тръба на входа да бъде изключен , което изисква използването на тръбен ключ .

4

Напълнете входната тръба към помпата с вода с помощта на фуния и бързо включване на помпата . < Бразилски>
5

Свържете входната тръба , ако е необходимо , и да гледате на изходната тръба на помпата. Когато водата започва да тече , помпата е догоре .


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019098013.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.