Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Как да се свържете един разпръсквач в Commercial Property

Добавяне на пръскачките към съществуващ търговски спринклерна система е икономичен начин за увеличаване на капацитета за напояване . Пръскачките за търговски приложения са по-големи , отколкото жилищни пръскачки , и имат специални изисквания , но процесът на инсталация е similar.Things ви е нужно
String или въже
Hand мистрия , лопата или прокопаване на канали машина
PVC захранваща линия < Бразилски> 2 скоби
Flat - отвертка
един 90 -градусов PVC щранг
Teflon лента на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Решете къде искате пръскачки да бъдат инсталирани. Използвайте парче канап или въже, за да оформите желаната пътя между точката на инсталация за пръскачката и спринклерна колектор .

2 Dirt може да се разхлаби , използвайки ръчни инструменти.

Изкопайте ров за доставка PVC линия, с помощта на маламашка , лопата или прокопаване на канали машина. Използвайте низ или въжето като ръководство , и да копаят на дълбочина от около 10 инча.


3

Lay линия PVC доставки в окопа .

4 Използвайте червей - диск скоба или щипка скоба .

Свържете единия край на PVC тръба за изпускателен клапан на спринклерна колектор , с помощта на маркуч и щипка. Поставете маркуча скоба около тръбата и я затегнете , използвайки плоска глава на отвертка .

5

Поставете тръба скоба над края на захранващата линия и поставете 90 градуса PVC щранг . Използвайте отвертка, за да затегнете приспособлението за затягане върху щранг .

6

Покрийте резбата на винта на пръскачката , като се използват около три сантиметра от тефлон лента. Това ще направи водонепропусклива връзка.

7 Водата трябва да тече равномерно, без обструкция от трева .

Завийте пръскачката в PVC щранг . В зависимост от височината на пръскачката , може да се наложи да се регулира дълбочината на изкопа , така че горната част на разпръсквача изравнени с повърхността на земята.

8

Тествайте пръскачката чрез завъртане на спринклерна колектор .

9

Запълнете изкопа с мръсотията , която сте извадили във втория етап . Опаковайте мръсотията с крака си , така че тя напълно обезпечава ъндърграунда на захранващия тръбопровод . Сменете трева или скали горе , както е необходимо .


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019098012.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.