Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Защо ми е Rabbit изкопаване на дупки

? Зайци правят очарователна къща другари , но те ​​изискват определени места за настаняване . Зайците са естествени багери и дъвчат , така че ако искате да запазите вашите килими , стени и мебели непокътнати, ще трябва да заек - доказателство вашия дом . Осъществяване вашата среда забавно и развлекателно място за един заек е по-лесно , отколкото можете да си представите, и в крайна сметка и двамата ще бъдат по-щастливи . Diggers

в Дивия зайците живеят в сложни подземни дупки с стаи свързани с тунели. Тези дупки са използвани за спане и отглеждане на малко . Това не би трябвало да учудва собствениците на домашни любимци и след това , когато техните зайци започват да копаят в килима или на поляната . Ако не можете да си заек копае в двора, се уверете, че те ще получат много упражнения . Нека ги управляват около къщата си , за да изгори парата. Можете също така да попълните една кутия със сено , където те могат да се чувстват като те дълбаят , или поставете естествена трева мат в любимия си ъгъл . Когато вашият заек започва да копае в района на забранена , плеснете с ръце, за да ги разсее и след това да ги премести в подходящ район.


Дъвчат

дъвчене може да бъде просто като разрушителна изкопаване и още по-опасно . Но зайци трябва да дъвчете, според ветеринарен лекар д-р Джефри Дженкинс , като предните зъби на заек растат 4 до 5 inches една година . Дъвченето помага да запазите зъбите си от нарастващата извън контрол . Дай им неща като картонени кутии , твърди пластмасови бебешки играчки , играчки за птици , хартия със соево мастило или твърди пластмасови топки, за да гризат . Когато намерите ги дъвче нещо неподходящо , плеснете с ръце, за да ги разсее и след това да ги даде на един от техните играчки. Зайците са изключително интелигентни . С постоянство и повторение, вие ще бъдете в състояние да ги обучат в нито един момент Продажба и Наем на Rabbit - Proofing

Зайците са социални и се нуждаят от взаимодействие и упражнения. - Най-добрият е предвидено като им позволите да тичам около къщата си , когато можете. За да направите това свободно време и безопасен за тях и по-малко стресиращо за вас , следвайте няколко прости правила за заек хидроизолация . Скриване или защита на електрически кабели с PVC тръба или коректори търговски мозък . Покупка прозрачни пластмасови пътеки , предназначени за защита килим. Тези пътеки са пластмасови шипове на долната и могат да се поставят с главата надолу около опасните зони. Както и с кученце , дръжте нещо, което не искате дъвчат извън обсега . Използвайте деца доказателство ключалки на кухненските шкафове или някакви лесни за отворена врата. Разберете, ако някой от вашите стайни растения са токсични и да запази -опасните от тях на място.


Открито No More

Вие може да се изкуши да се поддържа заек проблем на открито. The ASPCA съветва срещу това. Зайците са социални животни и се съхраняват само в открит сандък може да бъде стресиращо . Зайците са също така лесно уплашени и да умират от сърдечни удари при вида на хищници или натрапници. Дръжте заешки hutches на закрито, където зайчета могат да бъдат обичани и ценните членове на семейството.


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019097812.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.