Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Как да се неутрализира подкиселяване на урината , за да се намали Yellow Трева Spots

Ти обичаш кучето си и те обичам вашата морава . Вашият четириног приятел , обаче , не знае какво означава вашата морава до вас, така че вашето куче ще уринират , когато и където тя трябва да . Урината на куче съдържа азотни отпадъчни продукти, които трябва да бъдат експулсирани от тялото. Високата концентрация на азот , пуснати по време на уриниране може да изгори тревата , причинявайки жълти петна или петна . Има хранителни добавки или добавки, които твърдят, че за да се намали киселинността на урината на кучето си . Все пак има един прост , естествен и лесно достъпна алтернатива на това - вода. Инструкции

1

Осигурете достатъчно питейна вода за вашето куче . Можете да разположите няколко купички целия къщата си в области кучето си често посещава . Това осигурява на вашето куче винаги ще има някъде да отиде за едно питие. Ако е на разположение , вашето куче ще го пият .

2

Добавя се вода , за да храни кучето си . В допълнение към питейна вода , можете да добавите някой към храната . Тя може да бъде толкова много или малко, колкото сметнат за уместно. Вашето куче не трябва да се отхвърли , тъй като яденето на излишната вода - това е течна храна с вкус на


3

поливаш тревата редовно. . Бъдете сигурни, да се спазват всички водни ограничения във вашия квартал . A хидратирана тревата действа като щит за защита срещу азот сметището на уриниране на куче всичко - в - веднъж. Допълнителните водата ще помогне разрежда урината , така че е по-малко вероятно, че ще се появят жълти петна трева .

4

Носете попълнено бутилка вода с вас и след това изхвърлят съдържанието му на мястото, където е уринирал кучето. Това ще помогне да се неутрализира киселинността на урината и запази тревата здрави и зелено.


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019097712.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.