Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Good Time към Премахване Trees & Храсти

Храсти и дървета могат да помогнат определи вашия двор и да подобри цялостната си дизайн пейзаж. Докато някои от тези по-големи растения изискват по-малко грижи от градински зеленчуци и цветя , повечето изискват периодично подрязване и окастряне . Редовното подрязване служи за подобряване на външния вид на тези растения и може да помогне да дървета и храсти здрави. Най-доброто време да режеш зависи от сорта на дървета и храсти в пейзажа . Годишен Резитбата

Най-доброто време да се режат повечето дървета и храсти е по време на късната есен или в началото на лятото , когато растенията влизат им латентен стадий . Почистването по време на този период на почивка защитава дърветата от използването на акумулирана енергия , за да се образува нов растеж преди пристигането на пролетта топлината . Това е време, за да оформят своите дървета и храсти , отстраняване на всички дълги , обрасли клонове , които дават тези растения неуравновесени или неравномерен външен вид. Докато есента е най-добре за повечето разновидности, някои цъфтящи храсти , като например някои сортове рози , изисква подрязване незабавно след цветята избледняват през пролетта . Резитба веднага след цъфтеж , а не по време на латентност , избягва премахване прекомерна растителност , която доставя старата растеж, необходим за формиране на пролетни цветове .


Подмладяване Резитба

въпреки че годишните резитба сервиси да се запази общата форма на храсти и дървета , някои растения се нуждаят тежка подрязване на възстановявани привлекателен растеж . Люляци са един вид на храст, който често изисква подмладяване резитба за премахване на стари, Уди растеж, който обзема новия растеж и не успява да произведе здрави цветове . Резитба отстъпка на всички , но около 8 инча на старата растеж по време на края на зимата насърчава здравословен нов растеж , но също така се стреми да елиминира образуването на цвете за една или две години.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019097706.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.