Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Как да се свържете Форкс към Мотокар

Според отдела за професионално здраве и безопасност , близо 100 работници са убити, а 20 000 са сериозно ранени в високоповдигачи премеждия всяка година в Съединените щати . Forklifts са удобни превозни средства , които можете да използвате, за да се движат тежки товари и високоскоростен достъп до обекти, но вие също трябва да ги поддържат и да ги използват правилно, за да се избегнат тези наранявания. Макар мотокари вилици са трайни , в крайна сметка те ще се износи . Инспектиране ги редовно и заменянето им , когато е необходимо , е от съществено значение за поддържане на правилното безопасност мотокар . Нещата ще трябва
Мотокар
Форкс

Покажи повече инструкции

1

Прочети мотокар си ръководство на потребителя , за да разберете какво подмяна вилици са одобрени от производителя . < Бразилски>
2

паркирайте мотокар в широка , открита площ . Спуснете вилиците на земята. Ако те не достигат земята , поставете парче картон под тях .


3

Изключете мотокар , ако не е нужно тя да бъде при смяна на вилиците .

4

Огледайте вилица и вилица за монтиране , проверка на винтове , пирони и заварки , за да видите , ако те са в добро състояние. Ако вилиците са били повредени , може да се наложи да замени имиджът на вилица , както добре.

5

Изследвай вилица -те монтаж за да се определи дали тя е стандартна кука, нестандартна кука или игла. Станете ценен справочник , като картина на монтажа или чертеж диаграма .

6

Освободете горния механизъм. Освободете долната механизъм , когато вилиците започват да почиват на пода .

7

Потърсете една игла , прът или вал, който се заключва в окото на вилицата . Отключване на планината и плъзнете щифта , за да се освободи вилката . Извадете старите вилиците .

8

Поставете нови вилици в предната част на мотокара . Обратните стъпки 6 и 7, за да замени на вилиците . Разклатете вилиците с вашите ръце, за да се уверете, че те са здраво закрепени .


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019020356.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.