Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Как да премахнете карбуратора От малък двигател Snapper Snow Blower

Briggs & Stratton притежава Snapper линия на сняг вентилатори и осигурява популярния Бригс & Stratton малки двигатели, предназначени за употреба в продуктовата линия . Един нефункциониращ Briggs & Stratton карбуратора може да предизвика вашия Snapper роторен снегорин , за да фалират , или се борят да изпълнява , освен ако карбуратора е напълно отстранени за замяна. Можете да работите на вашия Snapper роторен снегорин на Briggs & Stratton двигател и достъп и премахване на карбуратора , дори ако нямате опит с ремонт роторен снегорин . Нещата ще трябва
Socket гаечен ключ
Phillips ( кръстата ) отвертка
Пан MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Намерете ауспуха на двигателя в долната останало от малък двигател монтаж на Snapper роторен снегорин се . Свалете двата болта от ауспуха с гаечен ключ и плъзнете ауспуха , а на разстояние от останалата част на двигателя.

2

Извадете пръчката от газова бутилка на Snapper роторен снегорин се .
< Бразилски>
3

Отстранете болтовете от газова бутилка на Snapper с вашия гаечен ключ . Плъзнете газ резервоара изключите машината , като се внимава да не разлеете гориво.

4

Намерете карбуратор на Snapper роторен снегорин се . Това ще включва незабавно разпознаваеми купа с форма на дизайна и ще седне на половината път нагоре от дясната страна на асамблеята на двигателя.

5

Извадете винтовете от всмукването на карбуратор с Филипс отвертка. Приемът ще се намират на гърба на карбуратора и не е действително купата . Въздушният филтър може да се види в края на приема , с цел идентификация .

6

Извадете болтовете на поета с вашия гаечен ключ , след това плъзнете прием изключите машината .
<Бразилски > 7

Плъзнете тенджера под купа карбуратор на Snapper роторен снегорин се . Намерете игла клапа близо до дъното на купата. Погледни точно под иглата вентила, за да открие най- самотен гайка на долната страна на купата. Разхлабете гайката с гаечен ключ , позволявайки на излишъка от гориво и течността да се отцеди от купата в тигана . Изчакайте , докато всичко не се оттича .

8

гайката на Snapper карбуратора е напълно и след това потеглям купата сега хлабав карбуратор .


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019020292.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.