Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Техники Tree безопасност Премахване

дървета са отстранени по различни причини . Например , едно дърво може да се разраства твърде близо до една къща , причинявайки корените да заплашват основа на дома . Но , премахване на дървото също могат да представляват заплаха . Между 1992 г. и 2007 г. е имало 1285 смъртни случаи сред професионалните тримери дърво , според Центровете за контрол и превенция на заболяванията . Опасностите, свързани с работата с дървета са защо е важно да се разбере дървесни техники за безопасност, отстраняване. Планирайте Ahead

Преди започването на каквато и рязане, следва да се разработи план, който включва рязане на дървото на секции и на сближаването на секциите на земята. Това включва анализ на дървото, за да намерите всички комунални кабели, които могат да се изпълняват в близост до дървото. Всички уместни ютилити компании трябва да бъдат поканени , за да получите правилното клирънс преди изваждане на дървото. Следва също така да се позволи изготвянето на подробен списък с подходящото оборудване , необходимо за безопасно нарязани и понижаване на дървото , както и вещите , получени преди работата да е стартирало .


Защита

A дърво отстраняване не трябва да се опита в лошо време, като дъжд, сняг или мълния. Предпазни очила , работни ръкавици , здрави работни ботуши, и защитно облекло, такова като ризи с дълъг ръкав и дълги панталони трябва винаги да се носи по време на всяка част от процеса на отстраняване. Цялото оборудване трябва да се поддържа в добро състояние преди употреба за защита на всички в работната площадка . Трябва да бъдат проверени, за да се уверете, че веригите са стегнати и не са в опасност от изпадането на верижни триони . Tree крайници могат да бъдат непредсказуеми и попадат в неочаквани начини , така че няма наблюдатели трябва да се оставят да престоят в зоната на работа .

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019020281.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.