Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Моите Канализационни Повърхностите са запушени с листа

Външни канализацията са податливи на запушване само защото вятърът може да взриви листа и отломки , за да ги покрие напълно. Когато остави да седне на канала , листата ще се разлагат и в крайна сметка да блокират изтичането функциониране , както би трябвало да се насочат водата далеч от района. Когато открит източване става запушена с листа , да отнеме няколко мерки за предотвратяване на листата от причинявайки проблеми по-късно . Извадете на повърхността Листата

Излез навън и се ровя далеч листата седят на върха на канала. Това може да е достатъчно, за да се отпуши канала , ако безпътен е направено в рамките на един или два дни на листата падат. Това може да бъде само една грижа по време на есента , когато листата падат сезонно .


Вакуум Out задръстените Листата

По-ниското ниво на купчина листа ляво , покриваща канала за няколко дни или при мокро време е вероятно да се съборят и да влезе в канала. Най-добрият начин да се премахне тази каша бъркотия е да го лъжичка далеч с лопата и след това изчистете канала с wet - сух вакуум. Засмукването на вакуума ще дръпне отломките листа през решетките на капака на дренажа, и всичко, което не може да излезе по този начин може да се пере в канала с вода. Докато по-голямата част от отломките листа се отстраняват, канализацията трябва да се почиства лесно по този начин.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019020233.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.