Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Как да стигнем Nice Grass в Sandy парцела в Централна Флорида

песъчливи почви Централна Флорида представляват заплаха за здравословното , буйна , гъста зелена морава сте били представям . На върха на пясъка, най почвата в цялата държава е на леко кисела страна. Изменението на песъчлива почва е най-добрият залог за осигуряване на приемлива среда за отглеждане, макар че това може да бъде малко по- скъпо, в зависимост от това колко голям е вашата морава . Няколко вида на тревен чим са налични за областта и много от тях са приспособими ; Bahiagrass , обаче , има тенденция да се справят по-добре в песъчливи почви в сравнение с други видове, като същевременно Bahiagrass и стоножка трева представят по-добре в кисели почви от Св. Августин или zoysiagrass . Нещата ще трябва
Почвените проби
Доломитово или калцитични вар
Organic компост , което е достатъчно , за да покрие цялата си морава с 3 инча
Tiller
копка
High- азотни торове

Показване повече инструкции
рН на почвата , извършваща

1

Изпрати почвена проба в Университета на Флорида Extension Soil Изпитвателна лаборатория . Някои от местните служби за разширяване на университета също предлагат тази услуга . Свържете се с вашия местен окръг разширение , за да разберете , ако те се извършват изпитвания на почвите. Резултатите от тестовете на почвата ще ви покаже рН на почвата , заедно с всички хранителни вещества , които са дефицитни . РН може да ви помогне да решите кои видове да се засаждат , като повишаване или понижаване на рН е скъпо и това е много по -ефективно да се избере затревяващи видове, които могат да понесат рН почвата ви е .

2

Нанесете гасена вар , ако тест почвата показва, че рН е под 5.5 и нивата на магнезий са по-малко от 20 ррт. Нанесете калцитични вар в почвата , ако рН е под 5,5 и нива на магнезий са достатъчни въз основа на резултатите от теста. Попитайте лабораторията на Университета на Флорида правилните проценти , както варуване цени са силно променливи в зависимост от размера на органичен материал в почвата, а актуалното рН .


3

Избор на затревяващи видове въз основа на вашата рН на почвата , ако не варосване е длъжен да се повиши рН . Всички Bahiagrass , Bermudagrass , стоножка , Св. Августин и zoysiagrass ще растат в почвата рН стойности , вариращи от 5.5 на 6.4. Bermudagrass , Св. Августин и zoysiagrass ще растат в почвата рН стойности , вариращи от 6.5 до над 7.5. Други фактори, за да се вземат предвид при избора си тревни видове е метод учредяване: Bahiagrass идва под формата на семена или копка ; Bermudagrass , zoysiagrass и Св. Августин са налични като клончета , копка или свещи ; стоножка е достъпно под формата на семена или вегетативни форми. Като цяло , обаче , най-много зелени площи Флорида са установени с помощта копка .


Почва Изменение и Засаждане

4

Добавете около 3 сантиметра от органичен изменение на почвата , като например добре възраст компост въз основа на резултатите от вашето изпитване на почвата. Резултати от анализа на почвата трябва да ви кажа, процентът на органичен материал в почвата . В идеалния случай , вие искате процент на съдържание на органични вещества от 10 на сто или повече , но нищо повече от 3 процента, ще помогне на тревен чим . Търговската мрежа компост обикновено се състои от възраст животински тор .

5

Работа компоста в топ 4 инча на почвата с кормилен лост.

6

Засадете си избират затревяващи видове в нарастващата си сезон. Например , Bermudagrass расте април до септември ; растение Bahiagrass по всяко време между средата на пролетта и началото на лятото ; избегне засаждане на Св. Августин трева по време на най-студените и най-горещите месеци .


Care

7

поливаш новозасадена копка с къси, често поливане след засаждането. Копка има къси корени в тънък слой , прекалено много вода може да повреди младите корени .

8

оплоди си новозасадената трева 60 дни след засаждане с високо - азот, бавно освобождаване на торове . Като цяло , органични торове освобождават по-бавно , отколкото синтетика , въпреки че има няколко торове , обозначени като бавно освобождаване. Нанесете азот при максимална скорост от 1 килограм азот на 1000 квадратни метра на тревата .

9

кося тревата , както е необходимо при препоръчителната височина за дадения вид. Например , Св. Августин трева трябва да се държат малко по- висок в 3 1/2 до 4 инча.


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019020184.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.