Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Специални проекти на открито >> Content

Как да се изгради един Canary Nest

канарчетата не са най-лесните птици да се размножават , но поставянето на гнездо или гнездене материали в клетката с жена насърчава разплод. Най-доброто време за това е през пролетта. Изграждане на здрав гнездо не е сложен проект, но гнездото е само първата стъпка от процеса на размножаване. Само когато женската е готова да се размножават трябва мъжкият се слага заедно с нея. Мъжките канарчета , петли , може да убие една жена , ако се сложат с нея преждевременно. Въпреки това, мъжките и женските могат да останат заедно , след като пилетата се излюпват за да се грижи за техните offspring.Things ви е нужно
две пластмасови чаши за гнездене
Силиконов уплътнител
Bleach
Тоалетен сапун
Ножици < Бразилски> 2 рула тоалетна хартия,
String
Cotton
Burlap е. 5 на сто Sevin прах MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Купете пластмасова чаша гнездо от магазин за домашни любимци или онлайн. Poke шест малки дупки в кръг, в дъното на пластмасова купа , ако не искате да си купите една пластмасова чаша гнездо . Чашата на пластмаса е в основата на гнездото и е по-здрави , отколкото използването на бамбук.

2

Изрежете кръг парче памук достатъчно голям, за да се подредят купата на пластмаса. Залепете го в купа с помощта на четири капки силиконов уплътнител . Оставете лепилото да изсъхне напълно. Поръсете 5% Sevin прах в гнездото и на дъното на клетката . Това предпазва гнездото от мравки и акари.


3

Hang купата с лайнер в ъгъла на клетката на женската . Прикрепете го към решетките на клетката, на място, което не е под блюдо с храна, или направо под костур . Поставянето на високо в плитчините на ъгъла прави жената се чувства в безопасност . Space горната част на гнездото, най-малко 4 сантиметра от върха на клетката .

4

Измивайте парче на търговско качество чул със сапун и белина. Оставете го да изсъхне. Нарежете чул в 1 - сантиметрови квадрати. Вържете дебела връв около ролка без аромат баня тъкан, която е почти от тоалетна хартия. Поставете чул и рулото тоалетна хартия с низ приложен в клетката . Вашият женски канарче ще се скъса те все повече и да ги добавите към гнездото сте построили , тъй като я устройва .

5

Повторете стъпки от 1 до 4, за да се изгради второ гнездо . Всяка двойка развъждане, трябва да има две гнезда и материали, като чул , ако жената иска да добави повече. Една майка може да вземете пера на разстояние от бебетата си, за да се създаде второ гнездо , ако не се предостави такова.


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/special-outdoor-projects/1019096741.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.