Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Специални проекти на открито >> Content

Може ли да пуснете Fence Property Чрез Pond

? Огради да пазят добитъка или други животни или изключване на Вашия имот и да се покаже на съседите точката , до която те могат да отидат без ваше разрешение. Разделяне на имот удря на камък , където водата е загрижен заради промяната на границите вода, въпроси за собственост вода и проблемите на околната среда . От съществено значение е , че вие ​​изчистите някакви планове за ограда с офиса , който обработва строителни разрешителни и зониране в своя регион . Когато това е възможно

Ако вие и вашият съсед се споразумеят за това къде да се постави ограда , и двамата сме сигурни, че притежавате правата както на земята , водата и асоциацията си собственик на къща и подзаконовите града го позволя , бихте могли да опитате да инсталирате ограда по протежение на границата на имота на която минава през езерото . Имайте предвид, материалът ще трябва да бъде в състояние да издържат да бъдат постоянно потопени във вода, която може да съдържа риба и други водни организми . Материалите, които ръждясват или отделят летливи химикали могат да повредят екосистемата в езерото . A университет или окръг разширение офис трябва да бъде в състояние да ви помогне да определите най-добрият материал , дал си климат. Вие и вашият съсед също трябва да се реши кой ще се погрижи за това, което дивата природа и която растенията, защото и двете от тях може да премине през отворите в оградата .


Самостоятелните права Водни

Както колкото и странно да звучи, на трето лице може да притежава реалната водата седи на вашия имот или закони могат да сметнат за вода публичната собственост . Това варира в различните региони и държави. Така например , на Института за Vermont правителство отбелязва, че за извори в Vermont , собственик на земя не могат да имат правата върху водата , дори ако притежава цялата земя около извора. Консултирайте се с вашия град или офис планиране окръг да започне проверка кой какво притежава , защото езера могат да бъдат подложени на някои ограничения. В допълнение , това е възможно, по време на суша и проливни дъждове , които създават свлачища за граници на водоемите да се промени, добавяне на вода на един или друг от границите на имота страна. Вие трябва да решите какво да се направи в този случай , така че една от страните не се изисква промяна на оградата , за да получите достъп до повече вода.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/special-outdoor-projects/1019096493.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.