Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Специални проекти на открито >> Content

Как да се добави Fabric Roof до Pergola

перголи са атрактивни допълнения към пейзажа . Често се събраха под за пикник или барбекю , те не предлагат защита от елементите, за съжаление . Можете лесно да добавяте един покрив , за да си пергола , обаче , използвайки външна клас плат. Това допълнение създава цвят и текстура - докато филтриране на слънцето и дори добавяне на защита от дъжда. Изберете материя, която подхожда декор вашия двор за резултат, който наистина развеселява на yard.Things ви е нужно
Ролетка
Exterior клас плат
Стълба
Staple пистолет
Staples
Utility нож в
Покажи повече инструкции
е. 1

Мярка покрива на пергола да се определи колко плат ви трябва. Добави 25 процента или по -малко от 4 метра допълнително тъкан както дължината и ширината измерванията . Това допълнение осигурява излишната тъкан да се работи.

2

Изберете екстериор клас плат за покриване на вашия пергола . Опитайте с мека материя, която има лек чаршаф - или да обмислят сянка кърпа, която можете да дръпнете здраво цяла , за да филтрирате слънцето


3

се изкачи на стълба и поставете веднъж ъгъла на плата . в единия ъгъл на покрива на пергола е . Прикрепете го към покривните греди с помощта на щапелни пистолет с 1- инчови скоби .

4

Определете вашата стълба в противоположния край на покрива и издърпайте плата намира. Регулиране на тъканта така, дължината е гладка и по права линия. Прикрепете го в този момент с телбод .

5

Преместване в друга страна на пергола и се простират през тъканта . За меко излъчване , нека тъканта заставам леко в центъра, за да се създаде балон- поглед между гредите на пергола . За по-твърд плат , подобно на сянка плат , опъвам го плътно в диаметър, и да го приложи в позиция.

6

Finish поставяне на тъканта в четвъртия ъгъл , като го издърпате могат да го държи на място с телбод . Уверете се, че тя е гладка и права .

7

Укрепване на плата от подшиване по периферията , изглаждане на плата , докато работите.

8

Подстригване излишния плат с помощта на остър полезност нож. Изрежете тъканта около 1 инч от ръба на светлинния сноп , така че отрязания край не се вижда от земята.


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/special-outdoor-projects/1019096239.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.