Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Специални проекти на открито >> Content

Как да се изгради един Counter Около една BBQ

Изграждане на брояч около вашия барбекю дава структурата на кухня, като ви дава препарат пространство храна в непосредствена близост до скарата за готвене . Точните размери на кабинета си брояч зависят не само от размера на вашия барбекю , но също така и върху мястото, където искате да поставите на тезгяха. Можете да изберете да украсят стените на шкафове на брояча с финиш - клас шперплат, или може да се приложи един камък или тухла фурнир да завърши контра sides.Things ви е нужно
Ролетка
2 - от -4 дъски
Deck винтове
отвертка
Шперплат
циркуляр
хоросан
Trowel
Tile видяха
плочки дистанционни
Grout
Спондж
<Бразилски > Покажи повече инструкции в
1

Мярка външните измерения на барбекюто . Измерете и нарязани дължини от 2 -по- 4s да се създаде рамка за брояча, за да заобикалят барбекюто . Карам винтове палубата, през дъските , където те се пресичат помежду си, с барбекюто в място вътре в кадър да гарантира, че тя се вписва правилно .

2

Измерете страните и горната част на рамката на брояча . Отрязани листа шперплат , използвайки циркуляр , да прилегне плътно върху външната страна на рамката . Закрепете шперплат върху рамката с винтове палубата . Оставете база барбекюто е изложена , ако имате нужда от достъп до нея в бъдеще.


3

мистрия хоросан върху плота , така че е равномерно разпределени . Рейк хоросана с ръбест страна на мистрия , след това капка плочки върху хоросан , като се използват дистанционни , за да настроите плочката равномерно. Подстригване плочки, за да се поберат около ръбовете на плота с помощта на трион плочка.

4

Демонтирайте сепараторите и прилагаме запечатване на пролуките между плочките , с помощта на мистрия . Избършете всеки фугите на плочките с влажна гъба.


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/special-outdoor-projects/1019096207.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.